Kansainvälinen kurkkupäivä

Kesäkuussa juhlittiin kansainvälistä kurkkupäivää kokonaisen raitiovaunun voimin! Merkillinen merkkipäivä nimeltä International Cucumber Day on tietysti meikäläisen lempiginin, Hendrick’sin päähänpisto. Kurkkupäivän kunniaksi järjestetyn ratikka-ajelun taustavoimissa hääräsi Mellakka, mutta minä olin mukana ihan vaan vieraana. Sain katsella ohiviliseviä kaupunkimaisemia tutussa seurassa ja – kuinkas muuten – kurkkuviipaleella viimeistelty GT kädessä. Niin harvinaista herkkua, että pakko laittaa pari kuvaa jakoon. Kun sanon “pari” tarkoitan parikymmentä, mutta senhän te jo arvasitte.

2016-08-01-stellaharasek-hendricks-cucumberday-12016-08-01-stellaharasek-hendricks-cucumberday-22016-08-01-stellaharasek-hendricks-cucumberday-32016-08-01-stellaharasek-hendricks-cucumberday-42016-08-01-stellaharasek-hendricks-cucumberday-52016-08-01-stellaharasek-hendricks-cucumberday-62016-08-01-stellaharasek-hendricks-cucumberday-72016-08-01-stellaharasek-hendricks-cucumberday-82016-08-01-stellaharasek-hendricks-cucumberday-92016-08-01-stellaharasek-hendricks-cucumberday-102016-08-01-stellaharasek-hendricks-cucumberday-112016-08-01-stellaharasek-hendricks-cucumberday-122016-08-01-stellaharasek-hendricks-cucumberday-132016-08-01-stellaharasek-hendricks-cucumberday-142016-08-01-stellaharasek-hendricks-cucumberday-152016-08-01-stellaharasek-hendricks-cucumberday-16PHOTOS BY STELLA HARASEK

13 thoughts on “Kansainvälinen kurkkupäivä

 1. hei kanervalla on just sellainen pieni punottu laukku, jota oon ettinyt, saisikohan merkkiä selville?

 2. Mikä tän päivän/tapahtuman funktio oli? Mitä Hendrick’s tästä hyötyi? Mietin vaan kun teillä on taas ollut sama kaveriporukka tuolla mukana jonka kanssa aina hengaatte eli vähän kuin kamuille olisitte järkänneet bileet ginivalmistajan rahoilla :)

  • Heippa anonyymi,

   kurkkupäivän kunniaksi vietiin ratikka-ajelulle yhteensä melkein sata mielipidevaikuttajaa, joiden joukkoon lukeutui mm. bloggaajia, toimittajia, tubettajia, valokuvaajia ja muita media- ja somemaailmasta tuttuja tyyppejä. Tempaus sai paljon näkyvyyttä ja vaikutti myös siihen millainen mielikuva kutsuvierailla Hendrick’sista on.

   Omiin valokuviini päätyivät kutsuvieraista luonnollisesti vain he, jotka tunnen henkilökohtaisesti hyvin, sillä tuntemattomien tai puolituttujen kuvien julkaiseminen tällä tontilla olisi vähän outoa.

   Ymmärrän kyllä tuon saamasi vaikutelman, ja osittain niin onkin – Mellakan työ Hendrick’sin kaltaisten brändien pr- ja viestintätoimistona on nimenomaan tuntea oikeita ihmisiä, innostaa heitä ja saada heidät liikkeelle. Se, että Mellakan väki tuntee kaupungin mielipidevaikuttajia, ei kuitenkaan tarkoita, etteikö siellä tehtäisi töitä tai että siellä järjestettäisiin asiakkaan laskuun bileitä omille kavereille. Nuo kontaktit ovat lähtökohtainen edellytys pr-työlle ja se on juuri sitä mistä asiakas haluaa maksaa.

 3. Jos sinulla olisi “turistina” päivä aikaa Punavuoren suunnilla ja lähistöllä, niin mihin suuntaisit? Alkaen aamupalasta, sisustusta ja vaatetusta kaupoista silmäillen, kivasti lounastaen ja kuoharipullon jossain korkaten? Päivänä maanantai jos sillä merkitystä :D Liuskaluodon Skifferkin kiinnostais kovasti käydä tsekkaamassa sun kauniiden kuvien ansiosta, mutta vähän säävarauksellinen homma.. :)

  • Hei, jostain syystä minun kommenttini on taaskin jäänyt ilman vastausta, ja muille on vastattu. Tämä sama on tapahtunut muutamaankin kertaan blogissasi, ja alan kokea sen harmillisena. Kommentoin harvoin, mutta silloin yleensä toivon vastausta. En ole provosoija, vaan yleensä kysyn jonkun kysymyksen, johon tahtoisin vastauksen. Ymmärrän, että kysymykseni on laaja, mutta olisi kiva, jos siihen olisi jotenkin reagoitu :)

   • Moikka iitunen,

    pahoittelen vastaukseni viivettä, harmi että siitä on tullut huono fiilis. Pyrin kyllä vastaamaan jokaiseen saapuneeseen kommenttiin, mutta aina en ennätä vastata kaikkiin kerralla, vaan vastailen pitkin viikkoa aina kun on siihen sopiva rako. Joskus on myös kommentteja, joihin haluan palata paremmalla hetkellä ajan kanssa. Sinun kysymykseksi oli yksi niistä, siihen ei nimittäin ihan hetkessä vastata ja tässä on ollut melkoinen hässäkkä.

    Mitään aiempaa vastausta vaille jäänyttä kommenttia en kyllä löytänyt? Täältä bongasin ainoan aiemman kysymyksesi, ja siihen olin vastannut pari päivää myöhemmin: http://www.stellaharasek.com/2015/11/let-it-all-come-down/

    Anyways, palatakseni kysymykseesi. Menisin aamupalalle Samulin lättykahvilaan Fredantorille, se aukeaa jo aamuvarhaisella. Puuro on superhyvää, samoin lätyt. Lounaalla kävisin fiiliksestä riippuen vaikka Ysibaarissa (Punavuori-klassikko, maistakaa Pollo Limonelloa), Korkeavuorenkadun Lucha Locossa (ihana tacobuffet 10,50€) tai Maxillissa (perinteinen kortteliravintola, aina hyvää safkaa). Jos Skiffer kiinnostaa mutta sää ei suosi saarimatkaa Liuskaluotoon, toinen Skiffer löytyy Erottajalta, joten sinne vaan.

    Kivoja kauppoja:
    – Erottajalla Urban A ja Beam
    – Uudenmaankadulla Jolie (luonnonkosmetiikkaa) ja Prologue (sisustusta)
    – Korkeavuorenkadulla Tikau ja Nomad (sisustusta ja muotia) sekä tietysti antiikkitaivas Fasaani
    – Fredrikinkadulla on paljon kivoja kauppoja, mm. Peroba ja Pino, Gaudete ja monia muita. Kannattaa käydä myös Dotsissa, jos kadun Kampinpuoleinen pää ei ole liian kaukana.

    Kivaa Punavuori-päivää! xxx

  • Ainiin, lisäyksenä: jos sade ei suosi mutta saaristo kiinnostaa, menkää Boathouseen, siellä on kiva veranta ja lounaan kanssa saa varmasti skumppapullon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.