Postikortteja Puerto Ricosta

Tämän viikon todo-lista on aivan päätön ja jokainen minuutti lennon lähtöön asti on aikataulutettu, mutta se ei millään muotoa tarkoita, etteikö laskeutuminen trooppiseen tunnelmiin olisi alkanut! Lähdemme Annin kanssa perjantaina kohti Balia ja voin kertoa, että tätä matkaa on odotettu hartaasti ja kau-an. Joulukuinen matka lämpimämmille leveysasteille on melkein perinne, viime vuonna tähän aikaan olimme Karibialla Puerto Ricossa. Siitäkin matkasta on vielä monenmonta seikkailua raportoimatta, 19 tunnin lennon aikana on onneksi hyvin aikaa penkoa tietokoneen kuvakansioita ja muistella vuodentakaista menoa. Uskallan väittää, että tästä reissusta tulee vähintään yhtä unohtumaton.

2016-09-17-stellaharasek-puertorico-12016-09-17-stellaharasek-puertorico-22016-09-17-stellaharasek-puertorico-32016-09-17-stellaharasek-puertorico-42016-09-17-stellaharasek-puertorico-52016-09-17-stellaharasek-puertorico-62016-09-17-stellaharasek-puertorico-72016-09-17-stellaharasek-puertorico-82016-09-17-stellaharasek-puertorico-9PHOTOS BY STELLA HARASEK & ANNI TAIMISTO

13 thoughts on “Postikortteja Puerto Ricosta

  1. Jos mahdollista ja aikataulu sallii, käykää viereisellä Meno-saarella. Tsekkailin joitakin vuosia sitten Balia ristiin rastiin, mutta Meno oli yliveto <3

    Ihanaa reissua teille! …en malta odottaa kuvia. Tulossa varmasti huikeaa settiä!

  2. Mä haluaisin mieluusti lukea lisää vinkkejä ja juttuja tuolta Puerto Ricosta koska olen miettinyt sitä yhdeksi tulevaksi matkakohteeksi. Suosittelisitko?

  3. Bali-vinkit kiinnostaisivat minuakin! Harkitsen matkaa ensi kesäksi. Ihanaa kun pääsette aurinkoon.

  4. Balille, ooh! Mun suosikkipaikka, kaipaan takaisin keskimäärin kuusi kertaa päivässä. Aion sitten kovaäänisesti vaatia kuvia.

    • Mä niin ymmärrän, vaikka vasta ensimmäistä kertaa oon menossa. Kuvia tulee varmasti!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.