Terve Tanskasta

✖ KÖÖPENHAMINA, TANSKA

Pikatervehdys Tanskasta. Täällä kaikki hyvin, kevät on pitkällä ja kaupunki kaunis. Välillä mietin miksi en ole käynyt täällä vuosiin, mutta muistan aina, kun tilaan ravintolassa pienen oluen ja voileivän ja tarjoilija ojentaa laskun – kääk! Ohjelma on ollut intensiivinen, mutta tänään meillä on aikaa hortoilla kaupungilla sinne minne nenä näyttää ennen kuin suuntaamme illalla lentokentälle. Kiitos kaikille vinkeistänne, katsotaan mihin tie vie. Aurinkoa sunnuntaihinne!

PHOTOS BY STELLA HARASEK & JARNO JUSSILA

11 thoughts on “Terve Tanskasta

 1. Helou! Tällä tavalla creepysti jälkijunassa tutkailen vanhoja postauksiasi, mutta haluaisin kovasti tietää mistäköhän ystäväsi korvakorut (kolmas kuva) mahtaa olla? x)

  Huippublogi!

 2. Kiinnostelee kuulla, että mitä puuhasitte ja missä kävitte.
  Itsellä elämän ensimmäinen Köpisreissu varattu vapuksi. :) Pienesti kirpaisi kun kahden yön hotellimajoitus maksoi enemmän kuin lennot ja tuplasti enemmän kuin hotelliyöt Suomessa.
  Joten kaikki vinkit kohtuuhintaisista (ja okei, niistä hieman hintavimmistakin, esim. rafloista/kaupoista) otetaan vastaan!

  • Oi, ihanaa että pääset Köpikseen! Hitsi kun ei me ihan hirveästi ehditty mitään siellä nähdä, koska ohjelma oli tosi tiukka ja vapaa-aikaa vähän. Mutta jotain Köpis-juttuja on tulossa kyllä lähiaikoina, niin katsotaan mitä saan raavittua kasaan. Henriikan Aamukahvilla-blogissa oli muuten ainakin pari raflasuositusta, tsekkaa jos et oo nähnyt: http://www.aamukahvilla.fi.

 3. Mun lempikaupunkini! Tänä vuonna edessä jo neljäs vierailu sinne, siitä on tainnut tulla jo jokavuotinen perinne :) Ainoa huono puoli tosin on se kalleus.

  • Oi! Joo, sitä kans just mietin, että Kööpenhaminan AINOA huono puoli on tuo hinta. Muuten viihtyisin siellä minäkin vaikka joka vuosi.

 4. Köpis oli ihana. Rakastuin. Ensimmäisen aamiaisen hintajärkytyksen jälkeen löysin onneksi myös kohtuuhintaisempia paikkoja ja muutenkin koko kaupunki vei viimeistään sunnuntaina jalkani alta. Huoh. Palasin takaisin Helsinkiin hämmentyneenä, lainattu ukulele kädessäni. Kiitos matkaseurasta, odottelen lisää juttuja. Odottelen myös, että pääsen purkamaan omaa kuva-arkistoani. Kuvia ja juttuja riittää tältäkin reissulta, hyvä niin! :)

  • Haha, en malta odottaa että kuulen tämän ukulele-tarinan! Kiitos matkaseurasta, oli huippuviikonloppu. Juttuja odotellessa, puolin ja toisin xx

  • No niinpä! Kuvia on luvassa kyllä lisää, kunhan ehditään purkaa niitä kamerasta, kivaa että kiinnostaa x

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.