JUHANNUSPOSTIKORTTI

Pikainen moro maailmalta! Instagramista (@stellaharasek) ehkä olettekin lukeneet, että Euroopan reissullamme vähän myllertää. Palaan kaikkeen pian, mutta nyt tulin vaan toivottelemaan teille ihanaa juhannusta. Kuvat ovat viime kesältä, kun kävimme Jarnon kanssa Lepolammilla isä Jussilan keikalla. Ennen keikkaa treenasimme tietysti tangoliikkeitämme kuntoon parkkipaikalla. Tänä kesänä tanssimme juhannusta vähän toisenlaisissa maisemissa ja lähettelemme aurinkoa Suomeen – syökää mansikoita ja uusia perunoita, hätistelkää hyttysiä ja nukkukaa pitkään!

PHOTOS BY STELLA HARASEK, JARNO JUSSILA & ANNI TAIMISTO

4 thoughts on “JUHANNUSPOSTIKORTTI

  1. Kävin lukaisemassa tuolla Instan puolella; ei jumalauta miten huono tuuri, harmittaa IHAN sairaasti sun puolesta. :•/ ZEMPPIÄ!! ♡♡♡

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.