Ehdolla vuoden lifestyleblogiksi

Olen kirjoittanut blogia melkein päivälleen kymmenen vuotta(!) enkä ole vieläkään oppinut luontevasti kertomaan, jos olen antanut lehteen haastattelun, olen menossa televisioon talkshow-vieraaksi tai olen ehdolla vaikkapa blogipalkintogaalassa. Olen ehkä hipaissut asiaa sivulauseessa, vihjannut siitä Instagramissa tai kertonut siitä kolme viikkoa myöhemmin, kun asia ei varmasti ole kenellekään enää mitenkään relevantti tai ajankohtainen.

Tällä typeryydellä on osittain tekemistä työhistoriani kanssa: työskentelin vuosikausia levy-yhtiöissä artistien taustatiimeissä ja nolostuin joka kerta, kun työtoveri tai – auta armias – joku artisteista intoili blogistani. Minun tehtäväni oli edistää heidän uraansa, ei omaani. Vuosien ajan jopa kieltäydyin suurimmasta osasta pyydetyistä haastatteluista, koska tunsin joutuvani väärälle puolelle pöytää ja asettavani ammatillisen uskottavuuteni vaakalaudalle. Ehkä silloin, blogien alkuaikoina, olikin vähän niin. Nykyisin pidetään pelkkänä plussana, jos pr-työtä, viestintää ja markkinointia tekevät ovat itsekin läsnä somemaailmassa.

Toinen ja tärkeämpi syy on silti ollut se, etten ole oikein kehdannut pitää meteliä tekemisistäni. Olen voittanut vuosien varrella blogillani jokusen palkinnon ja ollut joka kerta siitä yhtä hämillään. Olen aina omasta mielestäni alisuorittanut, rustannut postauksia öisin kaiken muun ohella. En ole katsonut ansaitsevani tekemisilläni mitään erityishuomiota – ei nyt tehdä tästä numeroo tai joku huomaa, että minä olen pelkkä huijari. Kyllä, olen kävelevä koulukirjaesimerkki huijarisyndroomasta. Juuri siitä samasta asiasta, josta läksytän monia ystäviäni, kun he eivät osaa arvostaa omia tekemisiään, taitojaan ja saavutuksiaan.

Tämä on kymmenes vuoteni bloggaajana ja samalla ensimmäinen vuosi, kun teen tätä täyspäiväisesti. Siksipä ajattelin nyt olla hetken itselleni ystävä ja ottaa itseäni niskasta kiinni, kasvaa karvan verran sekä ihmisenä että ammattilaisena ja kertoa teille, että blogini on ehdolla vuoden lifestyleblogiksi The Blog Awardseissa. Olen tosi iloinen ja otettu kunniasta, ja kiitos siitä kuuluu teille, sillä tuomaristo on tiettävästi valinnut ehdokkaat lukijoiden esittämien ehdotusten joukosta.

Lifestyle-kategoriassa on lisäkseni ehdolla Mustarttu ja Hermanni, onnea heille ja kaikille muillekin ehdokkaille. Tuomaristo valitsee kategorioiden voittajat, mutta lisäksi lukijat saavat äänestää oman suosikkinsa. Jos siis haluat antaa äänesi, voit tehdä sen valitsemalla suosikkisi täällä 15. lokakuuta mennessä.

Ajattelin muutenkin tänä syksynä avata sanaista arkkuani aiheesta bloggaaminen, sillä vuosikymmen bloggaajana on toden totta kilahtamassa mittariin ja ajattelin, että sellaista sopii hiukan juhlistaa. Palaan lähipäivinä aiheeseen!

PHOTOS BY JARNO JUSSILA

43 thoughts on “Ehdolla vuoden lifestyleblogiksi

 1. Äänestin, blogisi on kiehtova yhdistelmä hauskuutta ja tyylikkyyttä – sekä ihania koiruuksia! <3

 2. Hei ihana Stella! Mukana ihan Honey Junkie-ajoista asti, onko siitä jo kymmenen vuotta??? Enemmän ja vähemmän tullut seurattua blogeja tässä vuosien varrella, mutta sinun blogisi on The One, jota olen lukenut katkeamatta, vaikka kaikki muut ovatkin jääneet. Muistan erään kerran vuosia sitten, kun tunnistin sinut Lost In Musicissa samassa jonossa jollekin keikalle, mutta olin niin starstruck, etten tohtinut tulla kiittämään lempibloggaajaani henkilökohtaisesti. Kiitän nyt siis ruudun tältä puolen inspiroivasta ja ajatuksia herättävästä blogista, joka tuo kauneutta (ja mäyräkoiria!) arkeeni! <3

 3. Tykkään kovasti blogistasi ja tsemppiä! Jäin miettimään tuota huijarisyndroomaa.. luulisi, että sellainen olisi jo este blogille, sille että kirjoittaa elämästään, ihmissuhteistaan ja työstään melko avoimesti nettiin.

 4. Hei, hyvä sinä ❤ Oon seurannut sun blogia jo ainakin 5 vuotta ja varmasti pysyn jatkossakin matkassa. Sait myös ääneni äänestyksessä!

 5. Onnea kisaan! <3 Olet paras, ehdottomasti ! Ainoa blogi jota enää seuraan säännöllisesti. Pidän kovasti tavastasi kirjoittaa elämästä. Peukut on ylhäällä täällä !

 6. Kymmenen vuotta, hieno saavutus, onnea! Olen ollut mukana seurailemassa ainakin puolet siitä ajasta, on ollut ilo seurata matkaasi mutta luulen että piakkoin aion jäädä kyydistäsi pois. Blogin kuvat ovat ihania ja olet todella taitava sanankäyttäjä ja tunnelmien maalaaja, mutta tuntuu, että varsinkin viimeisen vuoden sisällä blogin sisältö on painottunut todella voimakkaasti markkinointiin ja mainostamiseen. Aiemmin, kun markkinointia oli vähemmän, se ei niin pistänyt silmään mutta esimerkiksi nyt heti blogin avatessa ensimmäisistä kolmesta postauksesta kaksi on sponsoroituja. Toki tämä on varmasti bloggaajalle kannattavaa mutta liika on liikaa, blogin sisältö ja tunnelma on muuttunut turhan kaupalliseksi. Mutta kiitos, että olen saanut seurata elämääsi, ja kaikkea hyvää.

  • Itse kyllä ymmärrän sponsoritarpeen, minulle vain se, millaisia asioita sponsoroidaan (minusta tämä blogi edistää hyvin usein sellaisten asioiden menestystä, joita itsekin pidän tärkeänä ja haluan edistää) ja ennenkaikkea se, mitä asioita tuodaan esiin muutenkin, ainakin itse koen saavani ajattelemisen aihetta hyvin usein, lisäksi tykkään kyllä Stellan humoristisesta, hiukan itseironistisesta tavasta kirjoittaa. Eli
   kaikkea menestystä toivon tälle ainoalle blogille, jota jaksan seurata säännöllisesti :)

 7. <3<3 <3
  Tämä on paras blogi. Olen lukenut sua varhaisista Honey Junkie-vaiheista asti, kyllä muista koirat ja ihanat kotisi. Olen kasvanut ne 10v sun kanssa, jos kasvamisesta voi puhua kun täytin juuri 37?
  Samaistun moneen asiaan, myös tähän huijarisyndroomaan!
  Sun parhaat jutut ovat usein ne keskiöiset kirjoitukset, jotka tulevat välittöminä suoraan sydämestä ja osuvat lujaa.

 8. Monta vuotta on blogisi ilahduttanut, naurattanut, antanut ajatuksia pohdittavaksi, kiitokset siitä. Äänestetty on!

 9. Siis mihin se kymmenen vuotta hävisi, häh?! Olen lukenut blogiasi sen alkuajoista lähtien, eli siitä tosiaan alkaa olemaan se kymmenen vee. Mihin tämä aika oikein kuluu tällaisella vauhdilla…….?!

  Mutta siis joo, ei kyllä edes tarvinnut miettiä äänestyskohdetta, tämä kun on nykyään _ainoa_ blogi jota enää luen. Päivittäin. Viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen. Kuulut arkeeni yhtä kiinteästi kuin aamukahvi. Kiitos kun kirjoitat ja kuvaat. ♡♡♡

 10. 10 vuotta, herranen aika, sullehan kuuluis jo elämäntyö-palkinto ;-) Muistan kun löysin blogisi, olikohan jonkun Hesarin jutun jälkeen. Luin kaikki postauksesi ja mukana edelleen.

 11. Ihana kun kerroit, ääni annettu!
  Minulle tämä sun blogi on jokaisen kategorian voittaja eikä siitä ole epäilystäkään, ihan sama mitä tuomarit on mieltä. Amen !!!!

 12. Ääni annettu! Hurjan paljon onnea tähän saakka tehdyn hienon työn johdosta sekä kaikkea hyvää tuleviin jaksoihin ja seikkailuihin niin blogissa kuin muussakin elämässä.

  Ja ennen kaikkea: kiitos, että kirjoitat <3 Olen saanut blogistasi kuluneen vuosikymmenen aikana hurjan paljon <3

 13. Löysin blogisi vasta viime keväänä ja siitä lähtien olen viettänyt ihanien tekstiesi parissa pitkiä aikoja, lukenut kaikki vuosien tarinat läpi. Itkenyt, nauranut, nauttinut, myötäelänyt, virkistynyt ja inspiroitunut. Kiitos sinulle! Ääni annettu! <3

 14. Äänestän. .

  Vielä: paras juttusi on siellä yöllä kirjoittamasi, uudella koneella, oisko just se Tähtijuttu! Ja, ne ovat myös parhaat kuvat!! Mikään ei oo vielä mennyt niiden ohi! Ne jäi mun ns verkkokalvolle kii . Jännää!!
  Oiskohan jo aika sustakin tulla isompi tähti?! Ooh

  Tunnistan myös tuon piilo- tunteen! Mikä kumma meitä vaivaa ! Mut toisaalta, kivempaa olla semisti hyvä koska siittä voi aina parantaa.. tai jotai??

  Onnenpotku farkun kylkeen ❤

 15. Kymmenen vuotta likimain on ruudun täälläkin puolella taidettu olla matkassa, kukaan muu bloggari ei ole saanut aikaan samaa. Olet ikuinen tyyli-idolini ja kauniissa teksteissä sekä kuvissa lepäävät niin mieli kuin sielukin. Kiitos Stella että teet tätä työtä meille lukijoille, äänestän tietysti ja toivon todella että upea duuni palkitaan :)

  P.S. Toinen huijarisyndroomainen ilmoittautuu.

 16. Olen saanut pieniä irtiottoja arjesta postauksia lukiessani. Muutamiin (ja erityisesti kuviin!) palannut uudestaankin.
  Hyvä sinä! Eikun hyvä te!

 17. No sähän oot se paras bloggari Suomessa! Osaat kirjoittaa ja kuvata, oot tyylikäs ja pidät oman tyylisi. Olet innostaja ja inspiroiva. Mä luulen, että pystyt ihan kaikkeen.

  • Hei olipa ihanasti sanottu, kiitos! En ole siitä itse ihan varma, mutta onneksi te valatte meikäläiseen uskoa :D

 18. Ääni annettu! Sun blogi on suosikkini vuodesta toiseen. Kirjoitat tosi kauniisti, ja musiikin ja tyylin suhteen meillä on hyvin samansuuntainen maku :)

 19. Onnittelut ehdokkuudesta ja toivon lämpimästi sinun voittavan!
  Itse olen tainnut olla lukijana kokolailla alkuajoista lähtien, jos kerran kymmenen vuotta tulee täyteen. Kymmenen vuotta sitten itsekin sujahdin blogimaailmaan, mutta näin pitkään jatkaneita blogeja ei ole lukulistalle jäänyt kovinkaan montaa. Kannattaa siis olla ylpeä itsestään ja blogistaan!

 20. Tosi hyvä kun kerroit tästä, koko juttu oli mennyt minulta ohi. Kävin antamassa ääneni, ja peukut on pystyssä puolestasi!

 21. Hienoa! Toivottavasti voitat! Blogisi on mielestäni maailman paras niin monesta syystä. Lisäksi vaikutat niin sydämelliseltä ja lempeältä ihmiseltä ja se vaikuttaa myös muiden syiden siihen miksi blogisi on vaan niin ihana ja hieno. Blogisi on ensimmäinen blogi, jota aloin lukemaan säännöllisesti ja jonka tallensin suosikkeihini. Vuodesta toiseen yhtä upea! Kiitos, että teet tätä❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.