Talviko se siellä kolkuttaa?

Luin täällä Meksikon auringon alla uutisista, että Suomen eteläisimpiin osiin saapuu vihdoin talvi! Lapissa lunta on ollut jo kuukausitolkulla, mutta Helsingissä se on tietysti viikon uutinen – ja vastaanotto on ilmeisesti ollut perinteinen sekoitus iloa ja järkytystä. Taidan kuulua ensinmainittuun leiriin, sillä pakko myöntää, että märkä harmaus alkoi tulla korvista. Valkoinen maisema on enemmän kuin tervetullutta vaihtelua! Ihan pelkästään sen kunniaksi pieni kuvasarja muutamista menneiden talvien lempikuvistani.

Meksiko-juttuja luvassa pian lisää, mutta kertokaapa sitä odotellessa, mitä teille kuuluu? Kiitos muuten kaikille postaustoiveita ja palautetta jättäneille, vielä ehtii mukaan! On ollut ihanaa lueskella ajatuksianne ja toiveitanne – olen jo listannut suosikkejani, joihin tartun heti sopivalla hetkellä.

PHOTOS BY STELLA HARASEK

18 thoughts on “Talviko se siellä kolkuttaa?

 1. Meksiko kuulostaa NIIN paikalta, jonne kaipaisi tästä loputtomalta tuntuvalta pimeän, kylmän ja jään maasta – onneksi vähän toivoa jo on, päivät alkaneet jo hiukan kirkastua, kunhan päästään kuukausi eteenpäin niin mieliala on jo toinen. Siihen asti ilahduta meitä kuvilla ja teksteillä matkoistasi oli se sitten Australia, Indonesia tai Meksiko….

  • Hei Minna, ihana kuulla, että matkajutut ilahduttavat! Niitä onkin luvassa paljon lähiviikoille. Ymmärrän niin hyvin tuskastumisen pimeään ja kylmään.

 2. Ei liity aiheeseen, mutta voisitkohan tehdä postauksen kulmistasi? Muistelin, että otit microblading-kulmat…Olisi kiva tietää miltä näyttävät ja tuntuvat nyt kun aikaa on kulunut?

  • Hei! Muakin kiinnostais kuulla, mitä mieltä oot kulmista ja nähdä vielä lisää kuvia. Peilikuva 2.0-postauksessa kulmat näytti tosi luonnollisilta ja itseäkin alkoi kiinnostaa microblading. Nautinnollista matkaa!

  • Moikka, jooo, pitääkin palata aiheeseen pian! Mutta pikavastauksena, näyttävät hyvältä ja olen tykännyt kovasti.

 3. Vuoden alku on ollut myös hassu, kuin monilla, mutta onpahan kerennyt levätä, eka kirjoitin levetä

 4. Odotan innolla Meksiko-postauksia! Olimme kahdeksan vuotta sitten Tulumissa ja Playa del Carmenisa ja alkaa olla hinku takaisin! Puerto Vallartakin kiinnostaisi ihan suoran lennonkin takia. Kumpi oli mielestäsi parempi, Tulum vai Puerto Vallarta-alue? Me rakastuimme Tulumiin, joten tavallaan haluaisimme takaisin sinne. Meillä kulkevat pienet lapsetkin aina mukana reissussa,joten Puerto Vallarta/Tulum-yhdistelmä ei oikein houkuttele Gaah,niin kamala matkakuume iskee kun katselen instagramiasi (vaikka tulimme vähän aikaa sitten kotiiin Mauritiukselta). Mikä upea elämäntilanne teillä onkaan kun voitte noin paljon reissata.

  • Ihana kuulla, että odotat matkapostauksia! Uusin tärähtikin juuri eetteriin. No, kirjoitan tästä pian enemmän, mutta sanotaan lyhyesti, että pidin oikeastaan Puerto Vallartasta enemmän – siellä oli paikallisempi ja autenttisempi meininki kuin Tulumissa, joka tuntui monin paikoin turismin ehdoilla rakennetulta. Palaan tähän pian ajan kanssa!

   Oi, Mauritius on kuulemma ihana, toivottavasti teillä oli ihana reissu!

 5. Tämä talvi on pimeydessään ja märkyydessään tuntunut pitkältä kuin nälkävuosi, vaikka aika muuten on rientänyt rivakasti työ-ja muiden kiireiden vuoksi. Kun näin uutiset lumipyrystä, ajattelin että saatan illalla käydä vähän suutelemassa VIHDOINKIN valkoista maata. Bring it on, all ya lovely snowflakes! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.