Postikortteja Frantsilasta

Ajellessa Lappiin ja takaisin ehtii poiketa matkan varrella muuallekin kuin huoltoasemille. Vietimme viime viikonlopun Frantsilan luomuyrttitilalla, jonne saimme tovi sitten blogimme kautta kutsun tulla tutustumaan. Oli jokatapauksessa tarkoitus tehdä ystävien kanssa pieni alkusyksyinen mökkireissu, niinpä päätimme lähteä porukalla Hämeenkyröön. Tämä ei ollut osa mitään yhteistyötä tai muutakaan työhömme liittyvää toimeksiantoa, vaan huviretki vailla sen kummempaa työagendaa, vaikka meille majoitus tarjottiinkin. Tottakai otimme miljoona valokuvaa – olisi ollut rikos olla taltioimatta kaikkea tätä kauneutta. Palaan reissun parhaisiin paloihin paremmalla ajalla, nyt vain muutama pikainen postikortti viikonlopun varrelta.

PHOTOS BY STELLA HARASEK & JARNO JUSSILA

8 thoughts on “Postikortteja Frantsilasta

 1. Kävimme kesällä Frantsilassa. Uskomattoman rauhaisa maalaismaisema, hyvää
  ruokaa ja mielenkiintoisia yrttipohjaisia tuotteita. Varmasti tulemme takaisin, haluaisin viettää siellä pidempäänkin kuin vain muutaman tunnin.

  • Oi! Muutama tunti ei varmasti riittänyt, tuntuu että pari päivääkin ei riittänyt.

 2. Aivan upeita kuvia! Kyllä täällä Suomessa on kauniita paikkoja!! <3

  Kiitos miljoonasti tällaisista postauksista. Ne kenties kannustavat muitakin lähimatkailuun ja seikkailuun täällä meidän kotoisilla hoodeilla. Veikkaanpa että yllättävän monella blogin lukijalla on yllättävän paljon kotimaasta näkemättä. Kuten minullakin. :)

  Toivottavasti lähimatkailu-postauksia tulee paljon lisääkin! <3

  • Hei ihanaa Anna kun tykkäät, kiitos! Olen ihan samaa mieltä, Suomi on täynnä huikeita paikkoja jotka ovat monelle meistä täysin tuntemattomia. Paljon riittää koluttavaa ja löydettävää, ja tarkoitus on kyllä vinkata niistä aina kun niitä osuu vastaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.