All The Pretty Girls

Tutustuin pari vuotta sitten islantilaiseen yhtyeeseen nimeltä Kaleo kun ihastuin kahvilassa ikihyviksi heidän esikoislevyltään poimittuun biisiin. Sittemmin olen malttanut tutustua yhtyeen muuhunkin herkkävireiseen tuotantoon – ja hienosti toteutettuihin videoihin. Kuvittelenko, vai yhdistääkö islantilaisia artisteja vahva visuaalisuuden taju? Tämä kappale on poiminta samalta debyyttialbumiltaan kuin edellinenkin biisi-ihastukseni, rakastan videon alkusyksyistä tunnelmaa. Jokainen ruutu näyttää itkettävän ihanalta – kuin selaisi vanhaa valokuva-albumia, johon on liimattu pelkästään kaikkein tärkeimpiä muistoja.


☊ KALEO – ALL THE PRETTY GIRLS

2 thoughts on “All The Pretty Girls

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.