Been roaming around

Hups. Hankin lempilenkkarit ensin “ihan vain kävelyille koirien kanssa”. Ennen kuin huomasinkaan, melkein siis salaa itseltäni, aloin käydä niissä myös lähikaupassa ja lähipostissa, joista oli enää lyhyt matka lähikuppiloihin. Sittemmin olen saanut itseni kiinni viettämästä kokonaisia työpäiviä lenkkitossuissa. Palaverista toiseen pinkoessa ei paljoa askel paina. Addiktio syntyy päivässä. Kokeilkaa itse ennen kuin heitätte ensimmäisen kiven.

2013-12-stellaharasek-erottaja-1

Sitäpaitsi: kun yhdistää tossut mekkoon ja muhkeaan huiviin, voi tuntea itsensä ihan Inkeksi tai Eevaksi ja sehän ei ole koskaan huono asia.

Becoming inseparable with my trainers. Is there a support group for this?

KINGS OF LEON – USE SOMEBODY

12 thoughts on “Been roaming around

  1. Hah, mulla on toi sama pari musta-pinkkinä. Värin valitsin tarkoituksella, ettei tulisi kiusausta lähteä lenkkareissa mihinkään tärkeisiin paikkoihin… toisin kävi. Nämä nyt vaan ovat liian mukavat jalassa. Tosin loskassa suoritettujen juoksulenkkien päälle kengät ovat jo niin rapaiset etten enää taida kehdata lähteä niissä ihmisten ilmoille. (Niin, omistan juoksukenkiä noin seitsemän paria mutta näissä oli sitten pakko lähteä.) Voi olla että joudun hankkimaan toisen parin virallisempaan hiiviskelyyn. Joka tapauksessa, hauskanhauskaa pitkää viikonloppua ynnä itsenäisyyspäivää sulle, Stella, ja kiitos ihanasta blogista!

  2. Kappas, vuoroin vieraissa. Itse nimittäin saatoin eilen tilata korolliset (!) mustat (!) nahkanilkkurit, joissa on RAJU vetoketju (!!!).

    ONKO MIKÄÄN ENÄÄ PYHÄÄ.

  3. Kaupunkikelpoiset lenkkarit on maailman paras keksintö! Etenkin niinä päivinä, kun pitää juosta paikasta toiseen kilometritolkulla. Meikäläinen ei ainakaan ole niin yli-ihminen, että pystyisi kulkemaan sellaista päivää koroissa!

    Ja hei kaikki pariisittaretkin kulkee lenkkareissa tai New Balanceissa, joten ei mitään hätää: lenkkarit on hyväksyttävät. :D

  4. Tiedän, ja ymmärrän täysin. Juurikin samaisissa lenkkareissa suuntaamassa töihin. Omani ovat tosin jo puolitoista vuotta rakastetut joten uudet mustat täytyisi kai hankkia. Omistan yhdet harmaatkin mutta ne eivät vaan päädy yhtä usein jalkaan kuin mustat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.