Lokakuun lempitossut

Valkoiset lenkkarit ovat viime kuukausien aikana vaivihkaa raivanneet vakipaikan kenkäkaapistani. Kuljin koko kevään ja kesän Adidaksen valkoisissa Superstareissa – olin sittenkin valmis niiden paluuseen, vaikka aluksi epäilytti. Pari viikkoa sitten hankin niiden seuraksi vähän sirommat tennarit.

2015-10-25-stellaharasek-adidas-losangeles-12015-10-25-stellaharasek-adidas-losangeles-2

Mallin nimi on Los Angeles. Tykkään! Hiljaiset ja hillityt olematta tylsät. Toimivat niin pillifarkkujen parina kuin minihameen ja sukkahousujen kaverina. Tai ihan vaan villahousujen seurana laiskana sunnuntaina.

6 thoughts on “Lokakuun lempitossut

    • Moikka, ainakin Adidaksen nettikaupasta löytyy: http://www.adidas.fi. Laita hakuun tuo mallin nimi (Los Angeles) niin löytyy kaikki värivaihtoehdot ja muut variaatiot. Voisi löytyä myös Stokkalta, Stadiumista tai Intersportista.

    • Hei tosi hyvät! Kevyet päältä, materiaali on ohutta ja joustavaa, mutta pohja tukee hyvin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.