Jugurtti, joka pelastaa aamun

Asioita, jotka tekevät aamuista paremmat: kylpyhuoneen lattialämmitys. Aiemmin heräävät kämppäkaverit, jotka ovat ehtineet keittää kahvia silloin kun aamu-uninen allekirjoittanut konttaa kofeiinintuoksun perässä keittiöön. Maailman paras jugurtti.

2014-01-stellaharasek-goodmorning

Three things that will instantly improve your mornings: bathroom underfloor heating, awesome roommates who make enough coffee for everyone and the world’s best yogurt.

NEW ORDER – CRYSTAL

15 thoughts on “Jugurtti, joka pelastaa aamun

 1. Maistoin joskus ko. puljun tyrnijugurttia, Melkoinen pettymys, joutui oikein keskittymään että löysi mitään tyrniin viittaavaa. Varmaankaan lakassa ei ole säästelty sitten niin paljon. Suosin itse maustamatonta jugurttia jonne kippaan itsepoimittuja marjoja. Maku on taattu!

  • Itsepoimitut ovat tietysti parhaita! Jospa ensi kesänä saisi aikaiseksi itsekin lähteä marjametsälle.

 2. Sama lemppari <3 Harmillisesti lähinpään stockkaan on hieman matkaa :/. Oi voi… Mmmhh vois tuunaillaomaa turkkijugurttia ja lakkoja :P slurps.

  • Voih, eikö kukaan teidän huudeilla myy Ahon herkkuja? Vaadi lähikauppiasta ottamaan valikoimiin!

    • Lintti, käsittääkseni oikeassa suomenkielessä se tarkoittaa raakaa hillaa/lakkaa, mutta meillä on aina sanottu että “lähetäänkö linttiin” tai “onko meillä linttejä?” Kun puhutaan hillasta/lakasta. Poshois-pohjanmaa tuo outojen sanojen maa :D

 3. Kas, sama lempparijogurtti löytyy myös tämän talouden jääkaapista. Kun sen vielä tuunaa itsekeräämillään pakastelakoilla, on aamun avaus aika perfect.

  • OOH. Olette nero. Tämä testataan. Tosin itsekerättyjä ei ole. Tyydyn lähikauppiaan keräämiin.

  • Päivän aivohäiriö: luin edellisestä, että “… tuunaa itsekeräämillään pakastekaloilla, on aamun avaus aika perseest.”
   Todellakin.
   Moido, herättäkää mut sit joskus keväällä.
   :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.