What if this storm ends?

Kesän ensimmäiset helteet toivat mukanaan kesän ensimmäiset sateet ja ukkoset – lyhyetkin lasketaan! Sunnuntaina sain niskaani saavillisen rakeita kun kävelin kotiin treeneistä, matkan puolivälissä sade lakkasi ja aurinko singahti taas esiin mustan myrskypilven takaa. Eilen alkoi sataa auringonlaskun aikaan: kaatosade takoi Ullanlinnan kattoja ja laskeva aurinko värjäsi koko taivaankannen (ja Kapteeninkadun keittiön) keltaiseksi. Harmi, kun avoimesta ikkunasta tulviva sateen tuoksu ei välity valokuvista.

2014-05-21-stellaharasek-kapteeninkatu-calmafterstorm-12014-05-21-stellaharasek-kapteeninkatu-calmafterstorm-22014-05-21-stellaharasek-kapteeninkatu-calmafterstorm-32014-05-21-stellaharasek-kapteeninkatu-calmafterstorm-42014-05-21-stellaharasek-kapteeninkatu-calmafterstorm-52014-05-21-stellaharasek-kapteeninkatu-calmafterstorm-62014-05-21-stellaharasek-kapteeninkatu-calmafterstorm-7

Harkitsen taas uudelle urapolulle heittäytymistä. Myrskytutkija-Harasek. Kuulostaa hyvältä.

Calm after the storm.

SNOW PATROL – THE LIGHTNING STRIKE

21 thoughts on “What if this storm ends?

 1. Hei hienoa että joku sai ton taivaan filmille, kun mä räpsin vaan puhelimella eikä se kuvastunut ollenkaan sellaisena kuin oli, eli juuri tuollaisena hullun keltaisena täällä Töölössäkin. Ihan outo ilta ja ilma kaikkinensa :)

  • Hei anonyymi, kuvia ei ole photoshopattu lainkaan. Lightroomissa kehitin kuvat ja ruuvasin valotusta kuvien vaaleimpien kohtien osalta, jotta taivaan sävy tuli esille sellaisena kuin se oli. Muutamaan lisäsin hitusen kontrastia.

  • Hei, minä en ole itse kuvassa vaan kameran takana – hameen omistaja on rakas naapurimme ja ystävämme!

 2. Kauniisti oot saanu tuon keltaisen taivaan kuvattua.

  Ja iiiiihana toi musta hame, alkaa näpit syyhyään päästä ompeleen itselle samanlainen :D

 3. Tämä alkukesä on ollut niin täydellistä aikaa päivien helteiden ja iltaisten, viileän helpotuksen tuoneiden sateiden vuoksi, että melkein toivoisi sen jatkuvan samanlaisena läpi kesän. Tai no, ihan joka ilta ei tarvitsisi sataa, mutta jos sadetta on pakko lykkiä niin tulkoot vain iltaisin tai öisin niin kuin tähänkin asti – sateesta raikkaaseen aamuun on vain niin ihana herätä. <3

  • Hei ihan samaa mieltä, sitäpaitsi sade hellepäivän päätteeksi on usein trooppisen lämmin ja tuoksuu taivaalliselta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.