Clap along if you feel like happiness is the truth

Seesteinen sadepäivä Kapteeninkadulla: yksi kastelee kukkia, toinen kuljeskelee huoneesta toiseen kameransa kanssa. Kolmas ilmestyy kutsumatta kaikkiin kuviin. Koirat kuorsaavat pikkurinkeleinä peiton alla, tietävät että parempi pysyä piilossa, ellei halua joutua kävelylle. Korvaton ikearotta on unohtunut keskelle lattiaa.

2014-06-22-stellaharasek-mirror-1
2014-06-22-stellaharasek-mirror-2

Staying in on a rainy day.

PHARRELL WILLIAMS – HAPPY

5 thoughts on “Clap along if you feel like happiness is the truth

  1. Vampyyri ja ikearotta! Kiintoisa eläintarha sulla siellä.

    Meidän nakissamme on rasistin vikaa: sillä on fiksaatio mustien ikearottien raateluun, mutta koemielessä ostetulle valkoiselle se ei tee mitään. Tällä hetkellä valkoinen palvelee sen päänalustyynynä / unileluna. Ota siinä sitten Suuri Metsästäjä vakavasti, kun se kuorsaa vasten rottaa niin että viikset vain tutisevat.

  2. Kotivampyyri? Meilläkin on sellainen. Pesivät varmaan jossain lattialistojen välissä ja hyökkäävät sitten sopivissa tilanteissa kulmahampaat ojossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.