Arkistojen aarteet  ~ Kullanarvoiset opit

Kirjoitus on julkaistu ensimmäisen kerran syksyllä 2007 blogissa, jota kirjoitin nimellä Paras aika vuodesta. Tänä vuonna on tullut kuluneeksi kymmenen vuotta siitä, kun perustin blogin. Arkistojen aarteet -tagin alta löydät muita vanhoja juttuja.

Kun olin huoleton yhdeksäntoistavuotias, kukaan ei varoittanut, että krapulat pahenevat vuosi vuodelta. Sen inspiroimana seuraa viisi asiaa, jotka oppii kun kolmekymppiset alkavat häämöttää horisontissa.

1 ~ Viime hetken paniikissa tehdyt ostokset eivät 99% varmuudella näytä illan juhlissa yhtään sen paremmalta kuin kaapista jo löytyvät “ihan kiva muttei huvita”- ja “käytin tätä edellisissä juhlissa” -vaihtoehdot.

2 ~ Mieheltä ei kannata kysyä mielipidettä vaatekriisiin, ellei halua kuulla sitä.

3 ~ Jossain vaiheessa iltaa on piste, jonka jälkeen naistenhuoneessa lisätyt luomivärit ja poskipunat eivät enää vaikuta ulkonäköä edistävällä tavalla.

4 ~ On muutama tapa näyttää todellista hoikemmalta. Alipukeutuminen mustaan trikookaapuun ei ole yksi niistä. Menneistä virheistä oppineena: PALJETTIMEKOT 4EVER!

5 ~ Ei ole kenkäkriisiä, jota lasillinen shamppanjaa ei parantaisi.

Tämä juttu oli jatkumoa Pikkujoulupaniikille ja pitää yhä 100% paikkaansa.

10 thoughts on “Arkistojen aarteet  ~ Kullanarvoiset opit

  1. Hauska juttu! Ainoa kuva tärkeimmät ensin. Ilmeisesti oli kova krapula seur. päivänä.

  2. Wau… Oli kyllä niin osuvia noi kaikki kohdat varsinkin tuo kohta 3. Voin nähdä sieluni silmin yökerhon toiletissa naisen laittavan punaista huulipunaa muutaman skumppalasin tai useamman jälkeen ja näyttävän sen jälkeen enemmän tai vähemmän batman elokuvan jokerilta kuin omalta itseltään. :-)
    Tuo kohta 4. On myös erittäin osuva varsinkin itse melkein aina mustaan pukeutuvana ja vaikka vaatekaapissa olisikin muita värejä… Silti aina tulee valituksi tuota mustaa.

    • Hahaha KYLLÄ! Olen nähnyt tämän tapahtuvan monia, monia kertoja! Ei voi kuin koittaa pitää huolen siitä ettei ole itse yksi tähän sortuvista :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.