White heat gonna make me go blind

Velvet Undergroundilta nyysitty otsikko on optimistinen, ulkona ei varsinaisesti ole kuumuuteen kärventymisen vaaraa. Sokeutua toki saattaa silmään osuvasta nyrkinkokoisesta rakeesta. Perinnesuomalainen juhannussää! Mutta viis juhannuksesta, sillä meitsin loma alkaa näillä näppäimillä ja sitä varten olen tilannut hellettä. Sääjumalat eivät ole ottaneet palautetta kuuleviin korviinsa, luotan vakaasti siihen, että tiukat tilaukset toimivat paremmin.

2014-06-18-stellaharasek-onthestreet-12014-06-18-stellaharasek-onthestreet-2

Koleampia kesäpäiviä varten on onneksi olemassa lämpimiä asioita, kuten mäyräkoiria, poikaystäviä ja lempitakkeja. Gaudetesta muutama vuosi sitten hankittu IROn jakku on ohut, mutta pitää kaikessa pörröisyydessään tuulen loitolla. Jakussa nerokkainta on se, että se on klassisen skarppi sopivasti rähjäisellä tavalla. Yhdistä korkoihin ja farkkuihin ja tadaa, olet varustautunut mihin tahansa yllätyspalaverista yllätyshumalaan.

2014-06-18-stellaharasek-onthestreet-32014-06-18-stellaharasek-onthestreet-5
2014-06-18-stellaharasek-onthestreet-4

Staying warm during the Finnish summer. Jacket by IRO from Gaudete, perforated leather backpack and linen knit Filippa K, boyfriend jeans Zara, sunglasses Randolf Engineering.

Niukka jakku ei toki pelasta silloin kun märkää räntää sataa suurina tiskirätteinä päin näköä. Myönnetään, että viime päivinä olen kuljeskellut villakankaisessa parkatakissa, hautautuneena huppuun ja kaulahuiviin. Olipa hyvä, etten tullut vieneeksi sitä vielä vinttiin! Kaikella on tarkoitus. Toivottavasti räntäsade kesäkuussa tarkoittaa, että kesä jatkuu pitkälle syyskuuhun.

Photos by Dorit Salutskij

VELVET UNDERGROUND – WHITE LIGHT WHITE HEAT

16 thoughts on “White heat gonna make me go blind

 1. Ihanaa lomaa! Meitsillä alkoi myös kuuden viikon loma (tai alkaa maanantaina). Olet tosi kaunis. Olet edelleen maailman paras kirjoittaja vaikka aikaisemmissa jutuissa on taas tullut kummallista vääntöä mitä blogissa pitäisi olla. Ole oma itsesi ja ne jotka ei tykkää jääkööt suosiolla pois. Ei tätä pitäisi ottaa niin vakavasti. On hienoa kun noin ammattitaitoinen kirjoittaja ja kuvaaja saa yhteistyötarjouksia ja meidän kaikkien pitäisi olla iloisia siitä eikä olla kateellisina purnaamassa asiasta.

  • Kiitos superkivasta kommentista! Ihana kuulla, että olet tykännyt blogista. Juu, ei tässä keneksi muuksikaan voi ryhtyä, niin olen suosiolla ihan minä. Samaa mieltä siitä, ettei tämä touhu ole niin vakavaa. Kukaan ei voi tykätä ihan kaikista jutuista, kannattaa siis keskittyä niihin jotka kiinnostavat ja hypätä yli muiden.

 2. Paksussa toppatakissa minäkin tässä eräänä aamuna paimeneni kanssa lenkkeilin. Kesäkuussa!

  Uskon ehdottomasti, että esittämäsi tiukka tilaus toimii. Jäädään seurailemaan ja mietitään jatkotoimia sitten, jos sääjumalat eivät siitäkään hätkähdä.

  Kuten kaimani tuossa edellä, toivottelen sinulle ihanaa lomaa, rentoutumista ja viltillä (tai säästä riippuen viltin alla) makoilua! Niin ja sitä pilvien tuijottelua!

  • Jos sääjumalat eivät vieläkään ota kuuleviin korviinsa, yhdistetään viisaat päämme ja laaditaan katastrofisuunnitelma. Ei kesäkuussa pitäisi kenenkään joutua turvautumaan toppatakkiin.

   Poutapilvipäiviä odotellessa!

 3. Just sellanen ihana ja täydellisen tyylikäs asukokonaisuus, joita mä aina sulla ihailen ja hyvällä tavalla kadehdin! Onko tuo ihan Filippa K:n t-paita, vai joku pitkähihainen?

  • Kiitos Chilli! Apua, nyt en muista kun omistan Filippalta sekä pellavaisia pitkähihaisia että t-paitoja – saattaa olla kumpi vain, molempia on nyt ollut valikoimissa viime kesinä. Tänä keväänä just hamstrasin puhkikulutettujen tilalle uusia, kannattaa käydä liikkeestä tai nettikaupasta kurkkimassa josko vielä löytyy.

 4. Hyvää lomaa, Stella, lepää ja rentoudu, käperry mäykkyjen ja poikaystävän kanssa viltin alle ja nauti :)

 5. Ihana jakku. Niin ihana että kaivan laatikkoon varastoimani vaaleanharmaat langat esille ja neulon tuollaisen. Heti. On jo suunnilleen tuhanneskahdessadas kerta kun totean että tarvin tollasen ^^

 6. Kaunis asukokonaisuus, kävisi tosiaan monenmoiseen menoon. Tuollainen jakku voisi ilmestyä minunkin vaatekaappiini, kyllä!

  Mahtavaa lomaa!! Kyllä ne helteet sieltä vielä tulee. Olen siitä varma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.