Marraskuinen ankeus

Ankeassa säässä ei tapahdu juuri mitään, uutisoi Yle pari päivää sitten. Sää on jopa meteorologin mielestä ankean harmaata. Ei sateita, ei lämmintä, ei kovia pakkasia. Ei myrskyjä. Nauratti. Sunnuntaiaamu valkeni siis ilman odotuksia. Päivästä tulikin kuulas ja kirkas. Munakaskin onnistui! Pieniä iloja pitkän pimeän kuukauden keskellä.

2014-11-16-stellaharasek-sunday-12014-11-16-stellaharasek-sunday-32014-11-16-stellaharasek-sunday-4

Joulu on näköjään vallannut kaupungin. Ei aavistustakaan missä välissä se on tapahtunut. Minä huitelen henkisesti yhä alkusyksyssä kun muut hankkivat jo joululahjoja. Ehtiihän niitä. Jos vaikka ottaisi torkut ja miettisi asiaa sen jälkeen. Marraskuisia myrskyjä ei näy, mutta tasaisessa tapahtumattomuudessa on toisinaan enemmän kuin tarpeeksi.

18 thoughts on “Marraskuinen ankeus

  • Heippa anonyymit, kiitos kommenteistanne. Olen ihan samaa mieltä, blogissa olisi kuluneella viikolla saanut tapahtua paljon enemmän. Ei yksinkertaisesti ollut aikaa eikä voimavaroja. Uuteen viikkoon uudella innolla!

  • Hei Tiia, omistan useammanlaisia mukeja tähän tarkoitukseen, ekologisesti valmistettuja kaikki :)

 1. Jospa tänä vuonna osaisi olla ahdistumatta kaupoissa kilkattavista joululauluista. Jotenkin lahjaostoksista pitäisi selvitä sellaisella täsmäiskulla, ettei tarvitse enää aattona minuuttia ennen sulkemisaikaa hikoilla itseään kuiviin kassajonossa. Vinkkejä otetaan vastaan.:)

  • Suosittelen tarkkaa ennakkosuunnittelua ja ostoslistaa, joka on optimoitu niin, että kaiken saa yhdellä käynnillä esimerkiksi tietystä tavaratalosta tai ostoskeskuskesta. TAI NETISTÄ! Ai että. Oma nerouteni hämmentää välillä minuakin.

  • Kukapa voisi unohtaa joulu-, pääsiäis-,vappu-jne -oksan. Haluamme ehdottomasti nähdä taas myös jouluoksan!

 2. Mä päätin jo kuun alussa aloittaa joulun. Se kun lienee suunnilleen ainoa valoisa asia tässä Suomen noin yhdeksän kuukautta kestävässä talvessa. Täytin yksiön keijuvaloilla ja kynttilöillä ja keitin glögiä.

  Melkein harkitsen varastavani ideanne jouluoksasta, olihan se nyt nerokas. Ja kaunis.

  Kauniit ovat myös muuten nuo aterimet!

  • Oho, varaslähtö jouluun. Suunnitelmasi kuulostaa kyllä hyvältä. Saatan lainata toteutuksesta ainakin keijuvalot ja glögin.

   Jouluoksan idea on vapaasti varastettavissa! Jos et osaa itse valita passelia oksaa, meidän mäykyt voivat metsästää sinulle sopivan kepin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.