Jouluoksan paluu

Ette kai kuvitelleet, että säästyisitte tänä vuonna jouluoksalta? Osa teistä onkin tosin ehtinyt jo kysellä sen perään. Konseptia hiukan sovellettiin tällä kertaa. Alkuperäinen keppi lensi nimittäin jossain vaiheessa kesää takaisin sinne mistä tulikin (eli Neitsytpuistoon) toki toimitettuaan sitä ennen mm. loppiaisoksan, pääsiäisoksan, vappuoksan ja juhannusoksan tehtävää. Kun keittiöömme pesiytyi lahjaksi saatu pikkukuusi, päätimme että siitä saa tulla jouluoksan seuraaja. Keppi kun keppi, ei se ole niin justiinsa noiden neulasten kanssa (kyllä ne tuostakin ennemmin tai myöhemmin putoavat).

2014-12-27-stellaharasek-xmas-12014-12-27-stellaharasek-xmas-2

Koristelun, kuten monen muun kuolemattoman asian, takana on tälläkin kertaa tuotantoyhtiö Harasek-Rasila Productions. Kuten näette, tämäkin tuotanto on huolella suunniteltu ja toteutettu keskiväsyneen hysterian vallassa. Viinillä saattoi olla tai olla olematta osuutta asiaan.

13 thoughts on “Jouluoksan paluu

  1. Päivän levein hymy lankesi tälle, kuusi raiska! :D

    Minä en voine edes haaveilla valkeasta uudestavuodesta täällä, mutta urheasti sukellan aurinkoiseen mutta kuulemma kylmään ja viimaiseen Kalifornialaisiltapäivään paistinpannu ja samppanjajahtiin. Saatanpa vierailla kaaossimulaattoriostoksillakin, mene tiedä…

    Kiitos kuluneen vuoden kirjoituksistasi sekä sulaa parhautta tulevaan vuoteenne, ja toki paljon nakkeja, kirjoja, teekupposia ja rumia croissantteja, kenkiä ja hyvää meininkiä! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.