Syy radiohiljaisuuteen

2015-04-12-stellaharasek-raksa

Me muutamme! Emme kauas Kapteeninkadulta, vaan kulman taakse Tehtaankadulle. Teemme tulevaan kotiin myös pienen remontin ja kun sanon pieni, tarkoitan, että maalaamme kaikki asunnon pinnat, puhkomme oviaukkoja, kaadamme seiniä, puramme parvia ja pistämme uusiksi koko keittiön.

Muutto osuu vappuaatolle, koska mikäpä olisi mahtavampi ajankohta muuttaa Ullanlinnassa? Onneksi matka ei ole pitkä. Tavoitteena on, ettei tarvitsisi muuttaa täysin räjähtäneen raksan keskelle – nähtäväksi jää paljonko ehdimme tehdä sitä ennen.

Kuva Mikko Rasila

25 thoughts on “Syy radiohiljaisuuteen

 1. Kyllä mä sanoisin, että vappupäivä olisi varmaan kaikkein mahtavin muuttoajankohta Ullanlinnassa…:) Onnea uuteen tupaan!

 2. ai että itselläkin muutto edessä vappuaattona. Matka asuntojen välillä alle kilometri, mutta muutto vappuaattona tampereen keskustassa… ai että ihanaa!

  Onnea uudesta kodista ! :)

  • Haha, kohtalotoveri! Me aloitetaan heti aatonaamuna klo 8 ja elämme toivossa, että urakka olisi ohi puoleen päivään mennessä… Katsellaan kuinka käy.

  • Kiitos! Vielä hetken, ennen kuin räntä raapii sen naamasta, kuten kämppis totesi.

  • Koska vielä ihanampi! Ystävä muuttaa tähän nykyiseen, joten tämäkin ihana asunto pysyy lähipiirissä.

   • Voi kun hienoa, että pääsette isompaan kotiin ja että nykyinen tulee ystävän käyyttöön. Toivon sydämestäni, että eräs joka tarvitsee uutta kotia muuttaisi tähän teidän kotiin….

 3. Oi, muutto on saman aikaisesti ihanan kutkuttavaa ja raastavan rasittavaa aikaa. Samoissa tunnelmissa täällä. Etäisyys nykyisen ja tulevan kodin välillä tosin on meillä vähän pidempi, n. 900km…

  Toivottavasti teidän uudesta kodista tulee yhtä kaunis kuin edeltävästä.

  • Uuuuh mikä urakka. Tsemii! Hyvät näistä molemmista tulee, teidän uudesta ja meidän uudesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.