Hatkat Helsingistä

Hmm, ehkä sittenkin sananen säästä. MITÄ OVAT NÄMÄ RAEKUUROT KESKELLÄ TOUKOKUUTA? En tiedä enkä aio jäädä ottamaan selvää. Mikko ja Eeva loikkasivat eilen lentokoneeseen, minä ja poikaystävä painelemme tänään perässä. Pitkä viikonloppu Istanbulissa huuhtokoon remonttipölyn päästä – ja kaupunkiin on sitäpaitsi luvattu kaksikymmentäviisi astetta ja aurinkoista. Kelpaa.

2015-05-15-stellaharasek-offtoistanbul

Mikko ja Rimowa raekuuron keskellä. Ei kuulemma harmittanut lähteä.

7 thoughts on “Hatkat Helsingistä

  1. Ollaan asuttu poikaystävän kanssa Istanbulissa elokuusta 2014 ja tää kaupunki on aivan uskomaton – rakastun siihen joka päivä vähän lisää. Istanbul on samaan aikaan kaoottinen, kamala, ihana ja lumoava. Nauttikaa, odotan innolla miten upeita kuvia otat täältä!

  2. Istanbul, rakkauskaupunkini. Sinne palaan aina uudestaan. Nauttikaa, ja juokaa paljon tuorepuristettua granaattiomenamehua.

  3. “MITÄ OVAT NÄMÄ RAEKUUROT KESKELLÄ TOUKOKUUTA?”

    Ilmojen haltijat harjoittelevat juhannusta silmälläpitäen (vrt. viime juhannuksen kelit).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.