Langattomasti sinun

yhteistyossa-samsung Sisältää arvonnan

Kun kaikki on remontin keskellä yhä kesken ja rempallaan ja jokaikinen arkinen asia vaatii ylimääräistä vaivannäköä, osaa arvostaa sitäkin enemmän niitä asioita, jotka toimivat. Kuten sitä, että on musiikkia ja kaiuttimet, joista sitä kuunnella. Jos ollaan tarkkoja, se on tärkeämpää kuin keittiö tai toimiva valo kylpyhuoneessa, joten asiat ovat oikeastaan aika hyvin.

2915-05-21-stellaharasek-samsung-multiroom-1

Sain Samsungilta muutama kuukausi sitten kokeiluun kaksi Multiroom M3 -kaiutinta. Harva asia on löytänyt yhtä nopeasti paikkansa elämässäni kuin tuo langaton kaiutinkaksikko. Nimittäin: kerrankin keksintö, jonka kanssa ei tarvitse säätää. Senkun tuikkaa virtapiuhan seinään, yhdistää kaiuttimen langattomasti puhelimeensa ja painaa Spotifyssa play. Rakastan asioita, jotka toimivat täsmälleen kuten niiden toivoo toimivan. Kuulun nimittäin teknisesti lahjattomiin, jotka ajautuvat riitoihin yksinkertaisimpienkin käyttöliittymien kanssa. Lukkojen, kahvinkeitinten. Matkakorttien lukulaitteiden. Onneksi sentään kamerat, kynät ja nyt nämä kaunokaiset tottelevat tahtoani.

2915-05-21-stellaharasek-samsung-multiroom-2

Kaiutinten äänenlaatu tuli yllätyksenä. Pelkäsin pientä rahinaa ja kohinaa, mutta ääni tulvii ulos pehmeästi ja häiriöttömästi.

Musaa voi soittaa myös tietokoneelta tai tabletilta, minulle puhelin on useimmiten lähimpänä. Käytän Spotifyta sekä puhelimella että tietokoneella ja soittolistoja on kertynyt joka lähtöön – ilmeisimpien juoksusoittolistojen, bailusoittolistojen ja siivoussoittolistojen lisäksi esimerkiksi oma soittolistansa liian varhaisia aamuja varten, kun tyynyyn hautautunut pää painaa tonnin ja itsensä on huijattava hellästi hereille.

2915-05-21-stellaharasek-samsung-multiroom-3

Pisteitä on irronut huoneesta toiseen eroosion lailla etenevän rakennustyömaan keskellä erityisesti siitä, etteivät kaiuttimet ole kovin kranttuja. Niitä on helppo liikutella ja kuljettaa tilasta toiseen. Ne voi sijoittaa pysty- tai vaakasuoraan, kiinnittää seinään tai kuten meillä, antaa vaan ajelehtia ikkunalaudoilla ja lattioilla. Kaiuttimia voi laittaa useamman samaan tilaan tai sijoittaa niitä eri huoneisiin – silloin niistä voi kuunnella samaa musiikkia kaikissa huoneissa tai eri musiikkia eri huoneissa. Sanotaanko, että kimppakämpässä molemmille mahdollisuuksille on hetkensä. Silloin kun kämppäkaveri juuttuu italodiskoluuppiin, saattaa jossain vaiheessa iltaa iloita mahdollisuudesta kostaa soittamalla naapurihuoneesta Darren Hayesia. (Aseet on valittava taistelun mukaan.)

2915-05-21-stellaharasek-samsung-multiroom-4

Toinen asia, jota olen oppinut erityisesti arvostamaan: takeaway-sushi, jota poikaystävä tuo tullessaan. Ikkunalaudat toimittavat myös tarjoilupöydän tehtävää.

Jos iski kaamea kateus tai muuten vaan vimma saada kotiin oma kaiutin, nyt siihen on oiva mahdollisuus! Saan nimittäin arpoa yhden samanlaisen (valkoisen, keskikokoisen ja tottelevaisen) kaiuttimen tähän juttuun kommentoineiden kesken. Olet mukana arvonnassa kertomalla miksi juuri sinun pitäisi ehdottomasti voittaa! Aikaa osallistumiseen on viikon verran, ensi viikon torstaihin 28. toukokuuta asti. Muista sähköpostiosoitteesi, se näkyy vain minulle.

226 thoughts on “Langattomasti sinun

 1. Muutimme viime syksynä uuteen asuntoon ja täällä ongelmana on tällä hetkellä se, että olohuoneessa sijaitsevien kaiuttimien ääni ei kanna keittiöön asti ilman, että myös naapurit saisivat nauttia meidän soittolistojen annista. Kokkaillessa olisi mahtavaa kuunnella musiikkia ja tuollaiselle kaiuttimelle olisi paikka jo valmiina.

 2. Pariksi vuodeksi kadonnut musiikki-intoni on vihdoin hiipimässä takaisin. Ehkä se tuon kaveriksi saadessaan jäisi luokseni ikuisesti. <3

 3. Vanhoissa kajareissa on ollut jonkin sortin kosketushäiriö jo varmaan alusta alkaen. Stereotkin ovat jo iänkaikkisen vanhat eivätkä toimi kunnolla. Kuuntelemani musiikki ansaitsee ehdottomasti tulla kuulluksi tuollaisen kaiuttimen kautta.

 4. Koska meidänkin Tehtaankadun kotiin tarvitaan ihanaa ääntä aamuisin, kun ei jaksais avata silmiä… :)

 5. Minun pitäisi voittaa koska tämän hetkiset kaiuttimet on jostain vuodelta 2002 (?), eivätkä tuota enää kovinkaan korvia hivelevää musiikkielämystä. Helposti siirrettävälle kaiuttimelle olisi tarvetta myös, jos joskus haluaisi kuunnella jotain muuta kun dj:nä toimivan poikaystävän valintoja.. (Toisessa huoneessa oven takana piilossa omassa rauhassa.)

 6. Kaikki säälliset soittovehkeet jäivät erossa eksälle. Tarvitsen uuteen kotiini kaiuttimen, joka täyttää jokaisen nurkan lempimusiikillani ja pauhaa samalla ilosanomaa: “vapaus, vapaus, vapaus”!

 7. Uudet kaiuttimet ovat olleet ostoslistalla jo tovin, mutta sopivia ei vielä ole tullut vastaan. Nämä olisivat kätevät liikuteltavuutensa ansiosta. Saisi terassillekin vähän paremman kuuloista musiikkia :)

 8. Aloitteleva musiikinkuuntelija olisi onnesta muikeana arvan osuessa kohdalle. Koska nautin kaveripiirissäni mainetta, jonka mukaan kuuntelen vain 50 centiä, piinaisin ilomielin heitä vahvistamalla tätä lähes(!) tuulesta temmattua väitettä. Vahingonilo, paras ilo.

 9. Oi, miten mukavasti erilainen ja ennen kaikkea kaunis esine. Olen kaikkien langattomien härpäkkeiden ystävä. Tuotahan voisi vaikka kanniskella työhuoneelta kotiin ja takaisin ilman, että tarvitsee olla montaa laitetta.

 10. No hellou mitkä komistukset, kaiutin-kateushan tässä iskee! Kaiuttimet tulisivat kovasti tarpeeseen tätä kateutta lievittämään, ehkä jopa poistamaan.

 11. Minun pitäisi saada tuo ihanam koska minulla ei ole yhtään kaiutinta. Kuuntelen musiikkia vain tyhmästi läppäriltä, kamalan kuuloista. Toisekseen tuo on niin suloisen näköinen, että se saisi hyvän kodin täältä!

 12. Yksi eniten arvostamistani asioista maailmassa on hyvä äänenlaatu musiikkia kuunnellessa – ja tätä kriteeriä ei onneton pieni (vieläpä exältä lahjaksi saatu) matkakaiuttimeni täytä. Anna mulle mahdollisuus viskata vanhalla matkakaiuttimellani vesilintua ja nauttia musiikin sulosoinnuista uudenkarhean kaunottaren voimin !

 13. Minun pitäisi voittaa koska minulla ei ole kaiuttimia lainkaan! Kuuntelen musiikkia vain läppärin kaiuttimilla tai kuulokkeilla… :s Ja langaton ja kaunis kaiutin olisi ainoa minkä kelpuuttaisin. :)

 14. Tämä kaiutin löytäisi paikkansa työpaikaltani, jossa siirrytään työskentelemään kahden hengen huoneisiin.
  Uusi huonetoveri on ehkä maailman upein tyyppi, jolla on ihan kreisi musamaku.
  Voitaisiin yhdessä kuunnella musiikkia työtä tahkoessa, Spotifytilejä vaihdellen, kateutta naapurihuoneissa aiheuttaen.

  Olisi ihanaa, jos työpaikalla aamuisin kun saa sen höyryävän kahvikupin kouraan, just ennenkuin alat käydä läpi päivän sähköposteja ja laitat Radio Helsingin päälle , sitä ei tarvitsisi enää (IKINÄ) kuunnella läppärin olemattomasta, vihaiseksi tekevästä sisäisestä kaiuttimesta.
  Siitä joka kuuluu vaan vasempaan korvaan kun koneen telakka sattuu sijaitsemaan siellä.

 15. Ah, miten tyylikäs. Konmarin innoittamana laitoin juuri n. 300 cd-levyä kiertoon ja sain tilalle pätkän puhtaan valkoista seinää (no, levytelineiden ruuvien jäljet pitää vielä paklata ja maalata piiloon kesälomalla). Stereot menivät jo aiemmin stereoiden taivaaseen, kun eivät olleet toimineet muutamaan vuoteen. Iphone ja Ipad soittavat nyt taukoamatta Spotifyta, mutta kyllähän tuolla vehkeellä äänentoisto olisi toista luokkaa. Osallistun siis arvontaan.

  -kikkakoo-

 16. Kuinka täydellinen tuo olisikaan ulkohengailuun kesällä, terassille töpseli kiinni ja Titi-nallet raikaamaan ;)

 17. Oi khyllä! Tämähän nyt haiskahtaa universumin juonelta saattaa ihanat kaiuttumet uuteen ihanaan kotiini!!! Tällä hetkellä ei siis ole kaiuttimen kaiutinta joten tarvehan on ilmeinen ja joka tapauksessa kaiutinkauppaan tulisi lompsia, joten tämähän nyt olisi mitä mainiointa! :)

 18. Ehdottomasti tarvitsisin tuollaiset kätevästi siirrettävät kauittimet parvekkeelle! Sieltä ne olisi nopea roudata turvaan sateen sattuessa, kun johtoja ei olisi… Nyt ainoa kauittimeni on tv:ssä kiinni, eikä sitä tosiaankaan napata noin vain letkeisiin parvekeoleiluihin. :)

 19. Jos kauitin on kaunis, kätevä käyttää sekä vielä soi kuin unelma on se sellainen mistä haluaisi laittaa heti aamusta soimaan lempibiisinsä. Vain niin voi päivät alkaa täydellisesti!

 20. Minäkin olen vannoutunut Spotifyn käyttäjä, en olisi uskonut, mutta nyt pohdin vakavissani mitä tehdä suurimmalle osalle CD-kokoelmaani, ne peittävät yhden pienen seinän ja pölyyntyvät siellä.
  Kuunteluvälineenä läppäri ja puhelin eivät ikävä kyllä ole kovin laadukkaita äänentoiston kannalta, mutta muuta ei huushollista löydy, siksi toivottaisin nuo ilomielin tervetulleiksi!
  Laita ihmeessä jakoon lisää soittolistojasi!

 21. Kivalta vaikuttava kaiutin ja sen saisi otettua helposti mukaan vaikka piknikille.Toivottavasti onnetar suosii!

 22. Oi, todellakin ois kaiuttimelle tarvetta! On ollut jo reilut puoli vuotta. Muuton jälkeen musiikkia on tullut kuunneltua vain läppärin kautta, eikä äänenlaatu päätä huimaa… Olen miettinyt koko ajan, että milloin olisi varaa ostaa kaiutin tai pari. Pienessä asunnossa esteettiset seikat ovat vähintään yhtä tärkeitä kuin se äänenlaatu. Tämä valkoinen tapaus olisi lähellä täydellistä.

 23. Kaunis, tule minun luokseni! Ei ole kilpailijoita kotona, vanha radio on ennemminkin koriste-esine. Olisi sopivasti syntymäpäiväkin :)

 24. En tiedä kehtaako tätä nyt oikein edes myöntää, mutta meillä ei kotona oikein ole mitään musiikkilaitteita. Musiikkia kuunnellaan useimmiten joko livenä (miehen soittamana) tai sitten kuulokkeiden kautta jostain laitteesta (itse kuuntelen musiikkia auton lisäksi eniten lenkillä). Nyt kuitenkin vauvan saavuttua taloon olen alkanut kaivata läppärin kaiuttimia parempaa äänentoistoa: lapsi rakastaa musiikkia ja olisi kiva pystyä kuuntelemaan sitä yhdessä kunnolla :)

 25. Koska mökkijuhannus, musiikkivastaavan autuas taakka harteilla, täysi kyvyttömyys teknisiin härpäkkeisiin ja kuitenkin kyltymätön hinku hyvään ja hyvin kuuluvaan musiikkiin.

 26. Oooooh. Kaiuttimet musiikin kuunteluun ovat olleet ostoslistalla vuosia. Joko nyt asia olisi ajankohtainen kun muutto uuteen kotiinkin on ovella.

 27. Onpa kauniit kaiuttimet. Jospa saisin nuo ihan omaan käyttööni, ei siis Teinille tai Varhaisteinille?

 28. Hauskan näköinen! Lastenhuoneeseen pienelle sijoittaisin, siellä kun musiikki vielä uupuu!

 29. Miksikö minun pitäisi voittaa? No ehdottomasti siksi, etten koskaan ole omistanut ikiomia kaiuttimia (jos ei 10-vuotiaana viikkorahoilla hommattua cd/kasetti-soitinta lasketa). Jo vuosia minulla on ollut lainassa vanhempieni vaaaanhat kaiuttimet, jotka nekin ovat aikoinaan löytyneet muistaakseni roskalavalta. Erinomaisesti ovat kyllä palvelleet, mutta salaa olen alkanut kuitenkin haaveilla sirommista, näppärämmistä ja kooltaan pienemmistä kaiuttimista, jotka olisi helppo asentaa – nykyisiä kun ei todellakaan ole, terveisiä johtohelvetistä :D Nyt jos koskaan toivon, että arpa suosisi! Ihana blogi sulla, by the way!

 30. Miksi? Siksi, että muutettuamme uuteen kotiin keksin nerokkaan ratkaisun: keittiöstereot. Nyt tuo ratkaisu on niin omaksuttu ja toimivan mahtava, että siitä ei halua edes poikaystävä luopua. Tästä seuraa se, että tämän muusikon varsinaisella työpisteellä pianon edessä ei ole kaiuttimen kaiutinta. Koitappa siinä sitten blokkailla biisejä puhelimesta tai kannettavan kaiuttimesta, kun äänentoisto on mitä sattuu. Ennen yksiöissä notkuneelle tämä tuntuu älyttömältä ongelmalta, kyllähän äänen pitäisi kantaa, mutta väitän, että sekä naapureiden, että omaa -(työ)viihtyvyyttä tämmöinen kätevä lisäkauitin kyllä parantaisi. :)

 31. Erosin juuri pitkästä liitosta, kaiutin olisi omiaan tsemppaamaan uuteen elämänvaiheeseen josta toivonmukaan osaan nauttia täysillä vielä jossain vaiheessa. Musiikki on parasta terapiaa.

 32. Meidän isälle on ihan täysin mahdotonta ostaa lahjoja. Mitään ei tarvita, mutta jotain pitäisi silti antaa. Tämä olisi täydellinen ja settiä voisi täydentää tulevina juhlina.

 33. MINÄMINÄMINÄ! Ihan vain siksi, että rakastan musiikkia ja minulla on aivan surkeat (ja ennen kaikkea susirumat) vanhat kaiuttimet.

  Sitäpaitsi, juttelimme eilen kaverini kanssa blogeista, ja mitä blogeja seuraamme. Tajusin, että sinun blogiasi olen lukenut kaikista pisimpään, ja ollut koko ajan matkassa mukana – arviolta siis jostain vuodesta 2007 ehkä? Aikamoista!

 34. Minulle tuollainen olisi kyllä tarpeellinen, koska mun rakas kissa tahtoo syödä kaikki kivat ohuet johdot poikki. Tuossa sellaisia ei olisi :)

 35. Koska minä ja tuo kaiutin, me KUULUMME yhteen ♥ Minun pitäisi voittaa ihan vain siitäkin käytännön syystä, että tulevaisuudessa tulen kärsimään huutavaa kaiutinpulaa ja tuo kaunotar korjaisi sen ongelman.

 36. Haluaisin joraa kuin hirvi, zumbaa kuin naapurin hamsteri. Langattomuus on ihanaa, kun ei hurmiossa sotkeudu johtoihin. <3

 37. Tuommoinen kaiutin tulisi ehdottomaan tarpeeseen, sillä tällä hetkellä oman opiskelijaboksin musiikista vastaa äidin vanha 80-luvulta peräisin oleva radio, jossa kanavat kuuluvat kun sille päälle sattuvat, c-kasetilta voi soittaa vain äidin radion sisälle unohtamaa Dingoa ja Spotifyhin yhdistämisestä on turha edes haaveilla.

 38. Tuo kaiutinkaksikko sopisi täydellisesti sisustukseemme. Kesäaikana olisi ihanaa kuunnella musikkia saunatuvassa langattomasti. Vihaan yli kaiken johtokaaosta ja kaapeleita!

 39. Genelec-puolisoni valitsi kaiuttimet sisälle ja uhkasi virittää terassillemme Amphion Ionini.

 40. Noh kun tuo meidän iki-ihana vanha tivoli-radio on irtisanoutunut tehtävästänsä, niin tarvittaisiin kaiutin, että tietokoneen kautta saisi taas hyvänkuuloista, vireistä musiikkia elämään :)

 41. Nää olis niiiiiin tarpeelliset meille! Kaks kerrosta, toisessa kone ja spotify, toisessa pikkuradio. Radioon kyllä saa yhdistettyä puhelimen (ja spotifyn), mut etenki mieheni puhelimen kans radio temppuilee. Ja yks hyvä syy olis kans se, että me kyllä jouduttaisiin ostamaan toinen kajari sit toiseen kerrokseen. ;)

 42. Voi jos kävisi tuuri, tämänhetkiset kaiuttimet ovat v-a-n-h-a-t, löydetty isän autotallin perukoilta ja johdot katkenneet ja paikattu sen sataan kertaan, ja tietysti johtojen ja tähtien pitää olla juuri oikeassa asennossa, jotta ilmoille kantautuisi muutakin kuin korviahuumaavaa rätinää.. Eli juu, tarve uusille olisi, vaan ei opiskelijabudjetti oikein taivu moiseen.

 43. Tuleva uusi koti, uusi kaupunki, uudet kuviot ja uudet soittolistat! Uuden kodin sisustus ja tunnelma räjähtäisi kattoon tuon kauniin kaiuttimen ansiosta!

 44. Pikkujuhliin huvimajaan, juuri Spotifysta musaa, juuri tuollaisen kaiuttimen kautta olisi täydellistä..

 45. Olen juuri alkanut tapailemaan äänittäjänä työskentelevää miekkosta, joka hieman vinoilee minulle siitä, kuinka soitan musiikkia tietokoneeltani. Ja uskollinen tietokoneenihan on joskus ottanut hieman osumaa ja soittaa vain toiselta puolelta musiikkia. Tämä ehkä pelastaisi minua hieman edes piikittelyltä :D

 46. Täällä olisi alkamassa sama homma kuin teillä, armoton remontoiminen ja siitähän ei ilman musiikkia mitään tule. Joten tuommonen näppärä kaiutin olis aika pähee juttu raksalla :)

 47. Ooh! Olenkin kaipaillut omaa langatonta kaiutinta itselleni, koska mieheni on kaapannut olkkarimme musiikkilaitteet hallintaansa. Lempeän diktaattorimaisin ottein hän hallitsee kotimme musiikkimaailmaa pyynnöistäni, valituksistani ja kiristysyrityksistäni huolimatta. Tilanne on johtanut siihen, että kuuntelen itse valitsemaani musiikkia lähinnä puhelimella töihin pyöräillessä. Tarvisin siis kaiuttimen, ettei oma musiikkisuhteeni vallan kuihdu! Hjälp!

 48. tarvetta olisi tuollaiselle.tietokoneella olis kiva kuunnella .
  toivottavasti onni potkii.

 49. Nämä voisivat toimia tässäkin taloudessa. Ja kyllä, lisää groovyä kaivataan :)

 50. Voi että!
  Entisenä ääniteknikkona (ja vieläkin neuroottisen tarpeen hallita pippaloiden soittolistoja omaavana henkilönä, ehh…) äänentoiston laatu on erityisen lähellä sydäntä – jos musiikin nyanssit ovat epätasapainossa, otsasuonen nykiminen on tosiasia. Tämä oman elämäni first world problem on saanut liikaakin huomiota viime aikoina taloutemme ainoan kaiutinparin heitettyä viimein veivinsä monen vuoden yhteistyön vuoksi. Siksi kaiutin tulisi mitä parhaimpaan saumaan!

 51. Kotini on pieni ja suuria stereoita tänne ei mahdu. Laadukasta äänentoistoa kuitenkin kaipaan, joten tämähän olisi täydellinen!

 52. Hei, erosin viime vuonna lasteni isästä ja ydinperheen lisäksi menetin myös laadukkaat soittovehkeet. Elämä alkaa pienin pilkahduksin näyttämään taas valoisalta ja kaipaan musiikkia kuunneltavaksi muualtakin kun puhelimesta. Olen aikonut hankkia langattoman soittimen, eli tämä kilpailu osui hyvään hetkeen.

 53. Minulle musiikki on inspiroivaa, jotain jolla päiväni alkavat ja päättyvät. Hyvästä toistolaitteesta vieläkin suurempi innostus.

 54. Kun kodissa asuu yksi musiikkia rakastava ja toinen tanssia rakastava, pitäisi musiikki saada soimaan mutkattomasti missä huoneessa vaan. Siksi!

 55. Kuukauden päivät asuttu uudessa osoitteessa, remontti edelleen kesken ja kaverit jo kyselee kiihkeästi tuparipäivää… läppäriä ei ole eikä enää muitakaan musavehkeitä, joten tällainen kännykän kanssa toimiva kaiutin olisi ihan unelma! Vaikka tuparit pidettäisiin remontin keskellä, niin ainakin meillä olisi musiikkia! :)

 56. Pienen ja vähemmän valkoisen asunnon sekä suuren ja vähemmän tottelevaisen koiran omaavana uskon vakaasti, että yhdet valkoiset kaiuttimet piristäisivät sinkkumuikkeli-iltojani aivan erityisen paljon.

 57. ai etän että. miksi sitten juuri minä? yksinkertaisesti, tuollainen kaunis esine, joka soi kauniisti (ainakin jos osaa valita hyvät kipaleet), sopisi vain niin mainiosti elämääni.

 58. Koska mitä on elämä ilman musiikkia? Mun elämäni tarvitsisi ehdottomasti kaiuttimet tasapainottamaan pää tenttikirjoissa vietettyjä aikoja. En tällä hetkellä omista edes radioita ja opiskeljabudjetilla en kunnon kaiuttimia voi vielä moneen aikaan ostaa.

 59. Minulla ei ole minkään valtakunnan kaiuttimia, joten tuollainen olisi enemmän kuin tarpeen.

 60. Moi. Yksinkertaisesti siksi, että olen musiikkia rakastava opiskelija, jolla ei ole resursseja hankkia vastaavaa laitetta, arjen piristykseksi.

 61. Siis oikeasti? Ettäkö keksityy kaiutin4dummies? Mä vaivun ohjeopusten ja säätökirjojejn kanssa epätoivoon jo sisällysluettelojen kohdalla, Siksipä tuo kuulostaa ihan liiankin fantastiselta. Vielä fantastisempaa olisi voittaa arvonnassa ja päästä kokeilemaan!

 62. Taloudessamme ei ole yhtäkään langatonta kaiutinta, enkä oikein ollut tajunnut, mikä sellainen edes on, ennen kuin kaveriporukan reissulla yksi matkalainen kaivoi sellaisen kassistaan ja pelasti surkean äänentoistomme. Meillä kotona on edessä ensimmäinen kesä oman kodin terassilla ja langaton kaiutin olisi mahtijuttu ulkona!

  Kiitos arvonnasta! :)

 63. Onhan se vaan ihan eri musiikkikokemus kuunnella kajareilla kuin vaan luukuttaa suoraan kännykästä tai läppäristä! Jo olisi aika :)

 64. Itse asiassa antaisin nämä kaiuttimet eronneelle ja puolityhjässä asunnossa uutta elämää aloittavalle ystävälle.

 65. Musiikki tois varmaan pientä luksusta koittavan muuttoarjen keskelle syksyllä, kun ekaan omaan asuntoon muuton olis tarkotus tapahtua..:-)

 66. Olisipa mukava omistaa tuollainen kaiutin. Nyt en omista ensimmäistäkään vaan kuuntelen musaa suoraan kännykästä tai koneelta, aika kamalan kuuloista. Kaiuttimella sävelet kuuluisivat paremmin :)

 67. Tämä minimalisti ei ole omistanut kaiuttimia vuosiin koska ei ole löytänyt tarpeeksi kauniita, yksinkertaisia ja hinnaltaan sopivia. Tämä on kaunokainen, kelpaisi mullekin!

 68. Tää ois niin just niihin hetkiin, kun lapset keksivät kuunnella fifa-, angry birds- tai ninjago-soundtrackejä loputtomiin ja itse valitsisin mieluummin mitä tahansa muuta.

 69. Olen pikkuhiljaa luopunut yhä enenevästä määrästä tavaroita, muun muassa CD-levyistä. (En toki kaikista, jotkut tärkeät on pakko jättää…) Spotify on siksi tullut entistä tärkeämmäksi mutta en jaksa millään säätää äänentoiston kanssa ja puhelin/pädi/läppärinkaiutinininän kuunteleminen rasittaa. Kaiutin tulisi siksi tarpeeseen!

 70. kyllä se syy olisi se, että olen aivan älytön musadiggari ja tehnyt musiikin sekä äänentoistohommien kanssa monensorttista duunia. olen kuitenkin köyhä kuin kirkonrotta ja tällä hetkellä (ja todennäköisesti vielä piiiiitkään) koulunpenkillä, joten rahat eivät yksinkertaisesti ole riittäneet tai riitä nähtävillä olevassa tulevaisuudessakaan mihinkään järkiäänentoistoon, kun menin vanhat kaiuttimet hajottamaan. musiikki on elämän ehdoton edellytys, joten olisipa mahtavaa saada laatua äänentoistoon noin näpsäkässä paketissa, ja kuinka ihanaa olisikaan päästä valitsemaan missä sen musiikkinsa kuuntelee, minä kun olen vähän tällainen nomadi.

 71. Noh, yhtään sen parempaa syytä en osaa antaa, kuin että tuollainen kaiutin tulisi vaan niin tarpeeseen. Vietän 3,5 kk poissa kotoa töiden takia, olis kiva päästä kuuntelemaan musiikkia täällä “kesäkodissakin”!

 72. Oi, tuollaisella kelpaisi yllättää puolisko! Kuulemma mun 15 vuotta sitten ostamissa stereoissa on ihan surkea äänenlaatu… Miten voi olla?! :D

 73. Tahtoo, ihanat! Olisi hieman lohtua tilanteeseen, kun vanha asunto ei mene kaupaksi ja uusi on vielä totaalisen kesken.

 74. Mies ja äänentoistolaitteisto, tarvitseeko muuta sanoa? Muuta kuin että kaiutihan VOISI olla myös kaunis?!
  sannajii(at)gmail.com

 75. Oi, nätti! Edellinen (suhteellisen surkea) kaiutin lakkasi juuri toimimasta, täältä tuo saisi hyvän kodin :)

 76. Muuton jälkeen (1,5v. sitten) tämä asia on edelleen vaiheessa; keitiössä ja makkarissa on pienet Tivoli Audiot, mutta niillä voi kuunnella vain radiota! Elän siis puutteessa…

 77. Koska tulen asumaan vuoden päivät paikassa, jossa kuunnellaan radiosta lähinnä Novaa ja Auran aaltoja. Sitten kun pääsen täältä omaan asuntooni, palkitsisin itseni Musiikilla ja kunnon kaiuttimilla.

 78. Vanha levysoitin on rikki. Virta ei mene päälle. Suutuin, potkaisin -> kansi halki. Ottaa koville.

 79. Pakko osallistua, sillä tuollaiselle olisi huutava tarve tässä elämäntilanteessa, jossa puolet tavaroista on myyty pois, neljäsosa pahvilaatikoissa… Vaatteet ja astiat ovat käytössä, stereot jossain noista pahvilaatikoista odottamassa muuttoa.

 80. Oi – tähän ois ihan täydellistä! Olen juuri muuttamassa moooonen kämppisvuoden jälkeen omilleni, ja haussa on supermahtavan hyvät kaiuttimet, edellisten jäädessä oikealle omistajalle, kämppikselleni.
  Uudessa asunnossa alkaa pieni remppa ennen sinne muuttoa, joten jo hyväksi koetut, rempan kestävät kaiuttimet ois aika napakymppi :)

 81. Mulla on useamman vuoden ollut tuollainen muutaman kympin bluetooth-kajari, jonka äänenlaatu ei ole oikein koskaan vakuuttanut eikä se mikään kämpän kaunistajakaan ole. Aikomuksissa olisi siis joka tapauksessa hankkia uudet kaiuttimet, joten tämä arvonta tuli kuin tilauksesta :)

 82. Koska mieheni haluaa pitää kaiuttimia olohuoneen paraatipaikalla toivoisin niiden olevan kauniita ja sisutukseen sointuvia toisin kuin nykyisen mustat möhkäleet joita katsoessa murahadan aina merkittävästi.

 83. Teen paljon etätöitä kotona keittiömme työpisteessä ja vapaa-ajalla tykkään laittaa ruokaa, mutta huoneesta uupuu harmikseni musiikintoistovälineet. Sekä työ että kokkailu sujuisivat kepeämmin, jos saisin kajarin…

 84. Oi kyllä nyt tulisi kaiutin tarpeeseen! Kävin toissaviikolla Gigantissa testailemassa erilaisia kajareita (ja huudattamassa loistavia spotify-listojani..). Parista vaihtoehdosta kun en osannut päättää niin ajattelin miettiä asiaa yön yli. No sitten räjähtikin läppäri käsiin eli kai se on eka sitten säästettävä uuteen koneeseen. Ei puhelimellakaan ihan kaikkia sivuja jaksa selata. :-) Mutta jos tämä kajari löytäisi tiensä minun kotiin niin jäisi enemmän rahaa hankkia sille söpö kannettava kaveriksi.

 85. Wau mikä laite! En omista minkäänlaisia toistovehkeitä atm, joten musiikin kuuntelu tapahtuu kämäisten läppärinkaiuttimien kautta. Mikä elämys…

 86. Vanha radioni lopetti yhteistyön kanavien soitannassa jo aikaa sitten ja enää se ei toimi kunnolla kaiuttimenakaan. Tarvitsen uuden upean kaiuttimen puhelimeeni!

 87. En ole koskaan omistanut kautinta, vaan olen aina kuunnellut musiikkia joko kuulokkeista tai läppärin kajareista. Kaltaiseni musiikin suurkuluttajalle tämä on aika nolo tunnustus, joten jo olisi aika korjata tilanne!

 88. Mulla ei ole tollasta kaiutinta ollenkaan millä musan saisi tietokoneelta…olen pitkälti cd:iden varassa eli auttamattomasti vanhanaikainen, kun haluan kunnon möykkää!

 89. Entinen kaiuttimeni on vanha ja edellisen poikaystävän peruja. Sietäisi tulla korvatuksi sekin rotisko:)!

 90. Sielu tarvitsee musiikkia, musiikki tarvitsee väylän ulos. Nyt sielua lähinnä raastaa noiden nykyisten perintökaiuttimien äänentoisto.

 91. Antaisin nuo tyttärelleni, hänellä puuttuu opiskelijakämpästään vielä kaiuttimet.

 92. Mulla oli vappuna bileet. Kuunneltiin musaa ipadilta.. Hieman rahakkaampi kaverini sitten totesi, että missä sun stereot on. Sanoin että tykkään hiljaisuudesta, mutta oishan tollanen kiva juttu jos porukka istuu iltaa juurikin mun luona…

 93. Olen kuunnellut musiikkiani viimeiset kaksi ja puoli vuotta pääasiassa läppäriltä. Pikkuyksiöön ei mitään suurta mahdu, joten tuollainen olis unelmien (ja ostoslistan) täyttymys!

 94. Kaiuttimet siitä syystä, etten sellaisia omista. Ja tämä taas johtuu osin samoista kirjoittamistasi syistä: haluan kaiuttimelta näppärää käytettävyyttä, langattomuutta (inhoan johtoja!) ja kunnon äänentoistoa.

 95. langattomuus on ihmisoikeus. Tänään palaveerasin päivän iloisen kansainvälisen porukan kanssa ikivanhassa rakennuksessa jossa 20 kokoustajaa käytti yhtä ainoaa töpseliä. Manatessani että miksi virtaa ei saa langattomana, huomasin että joku vieraista oli karannut läppärini virtajohto mukanaan… Joku tasapaino tähän pitäis ny sit saada! ;)

 96. Kaijutin on ollut ostoslistalla jo neljä vuotta. Mutta en tajua niistä yhtään mitään, joten ilman ollaan edelleen. Haluan tämän!

 97. Rakastaisin uutta kaiutinta ihan hirveästi. Ja se pääsisi usein toimittamaan tehtävää, joka sille on tarkoitettu. Win-win! :)

 98. Mun pitäis voittaa, koska mulla on sellainen tunne ja kaikki on muutenkin mennyt viime päivinä niin putkeen. Kahden päivän aikana oon tehnyt kolme mahtavaa roskalavalöytöö (mun ensimmäiset roskalavalöydöt evö!) ja täydelliset ballerinatkin löytyi tänään puoleen hintaan. Nii siks.

 99. Mun pitäis voittaa, koska mulla on sellainen tunne, että se tapahtuu, koska kaikki on viime päivinä mennyt muutenkin niin putkeen. Oon tehnyt kolme mahtavaa roskalavalöytöö kahden päivän sisään (mun elämän ensimmäiset roskalavalöydöt evö!) ja täydelliset ballerinatkin löytyi puoleen hintaan. Nii siks.

 100. Sain, sain, sain ja sain. Mikään muu tätä blogia ei enää kiinnosta kuin”harva asia” jonka sain. Masentavaa luettavaa nykyään, ilmaismatkat, halvat ilmaispurnukat ja jatkuva itsensä kauppaaminen tuotepakkauksen hinnalla.
  Aikuinen nainen?
  Sain?!

 101. Yritän myös onneani. Rakastan musiikkia mut kaiutin pitäis uusia. Tehdäänpäs arvontanoituuksia. Shh!!!

 102. Aaaaarrrrhhh! Mulle! Tällä hetkellä kuuntelen musaa ILMAN MINKÄÄNLAISTA ÄÄNENTOISTOA ja se vasta rikos onkin. Jumaliste! I rest my case.

 103. Ehkä olisi aika päivittää äänentoisto 2000-luvulle. Mun “stereot” on noin vuonna 1995 ostettu JVC:n mankka. Silloin se oli todella hieno: radio, tupladekki kasetilta kasetille nauhoitusta varten ja CD-soitin, kaikki samassa paketissa. Dekeistä toimii enää toinen, mutta muuten ihan toimiva vehje. Mutta kun melkein kaikki musiikki (ja kaikki äänikirjat) on läppärillä. Ei ne kovin kummoisilta kuulosta siitä läppärin omasta kaiuttimesta, mutta ei ole tullut lisäkajaria hankittua…

 104. Monien pettymysten jälkeen olisi ihan löytää kaiutin, joka a) toimii b) tuottaa sisuksistaan musiikkia sillä laadulla, jota kaiuttimelta voisi olettaa. Tähän asti en ole onnistunut löytämään tällaista kaiutinta. Ehkä nyt????

 105. Pois lukien illanvietot, kuuntelen ehdottomasti eniten musiikkia ruokaa laittaessani. Keittiössä meillä musiikkia tulee kuitenkin miehen ehkä 10 vuotta sitten hankkimasta kaameasta hökötyksestä, joka on selkeästi ottanut vihamielisen suhtautumisen minuun: käyttöliittymä itsessään on jo järkyttävän epälooginen, mutta minun käytössäni se ei suostu toimimaan sitä vähääkään! Mies on luvannut, että ko. höskä menee vaihtoon, kun ostan uuden tilalle, mutta vielä ei ole rahat riittäneet. Jutun tottelevainen ja tyylikäs kaiutin olisi siis juuri omiaan meille ja toisi lisänautintoa, kun saisin pistää vanhan laitteen jonkun muun riesaksi.

 106. Voi että, tämä tulisi niin käyttöön! Minulla on musiikkihullu poikaystävä, jolla on lähes poikkeuksetta oltava musiikkia soimassa, mutta kombinaatiossa eniten hiertää susirumat kaiuttimet, jotka heittäisin sillä silmäräpäyksellä mäkeen jos tuollaisen ihanuuden saisin. Sitten saisi poikaystävä soittaa musiikkia vaikka yötä myöten!

 107. Mun uusi superkiltti ja ihana poikaystävä on muuttamassa uuteen kotiin, ja haluaisin antaa nämä hänelle tuparilahjaksi <3

 108. Mulla on isot ja rumat kaiuttimet, joista haluaisin vaihtaa kevyempään ja kauniimpaan malliin.

 109. Olen muuttamassa ulkomailta takaisin Suomeen, ja tätä ennen kodin irtaimistoa tuli karsittua aika reippaasti. Vanhat rämäiset kaiuttimet kuuluivat tähän kastiin. Tää vaikuttais mahtavalta!

 110. Koska tällä hetkellä kuuntelen naapurin soittamaa ja näin ollen valitsemaa rytmimusiikkia. Ei toimi…

 111. Teen juuri muuttoa, ja jälleen kerran kaikki turha ja ruma lähtee. Musiikista EI todellakaan voi tinkiä, ja se perusteluni, kun muutto jatkuu vielä toisessa päässäkin ja lisäksi poikaystävänkin asunnolta. Ennen kuin voitan tän kajarin, hoidan muuttoa huomenna punkun ja tietokoneen kaiuttimien kautta :).

 112. Koska 10+ vuotta vanhat Lidlistä ostetut kaiuttimeni ovat niin rumat, että silmiä särkee!

 113. Oi voi! Oispa ihanaa saada todella bluetooth kaiutin, jossa on hyvä äänentoisto! Heti kun tämä kaiutin ilmestyi olen unelmoinut siitä ja juuri valkoisena! Kun tollasen voittais sais soitettuu hyvin musaa ja fiilistellä kesää! :-)

 114. Pakko saada, KOSKA jos tuo auttaa remontin keskellä niin en voi elää ilman sitä.
  Remontti ja lapsen syntymä samaan aikaan. Jokin mikä auttaa näiden kahden yhdistämisellä on tuo kaunokainen josta kuuluisi vielä ihanaa musiikkia. Saako kaupan päälle sopivan soittolistan? ;)

 115. Pian kolme vuotta muutosta, edelleen ilman kotiteatteria tai ylipäätään kaiuttimia, edes yhtä… kaunis kauitin, kaunis kattaus :)

 116. Olen kuunnellut pian ehkä kymmenen vuotta musiikkini läppärin kaiuttimista (ei sentään saman!). Ehkä olisi aika mullistaa maailmani :D

 117. Mä ehottomasti tartteen just tollasen jutskan! Jos kuuntelee kännykän kaiuttimella musaa, ni eihän voi mennä hyvin? Ei! Myin mankan (joo sellasen karmivan ison boksin, jolla pysty kuuntelemaan radiota (what?!), cdeitä (soo last season!) ja kasetteja(WHATT?!?!!)) ja musan suurkuluttaja – eli sellanen jolla aina joku levy soi – tarttee ehottomasti spotifyita soittavan, kauniin laitteen.

  Ja jos tätä en voita, ni kirjotan joulupukille. Seriously nyt loppu musiikin aliarviointi ja puhelimen kajarit pääsee eläkkeelle ;))

 118. Bluetooth-kajari(t) on ollu ostoslistalla jo kauan! Viime syksynä tietokoneeni meni rikki ja sen jälkeen kaiuttimet ovat saanu vaan pölyttyä nurkassa, kun niitä ei saa yhdistettyä tablettiin tai puhelimeen.. Kaveripiirissä kaikki tietää et oon kova musafiilistelijä, ihan hävettää ku on pitäny talvi popittaa musiikit suoraan tabletilta :D

 119. Siis ehdottomasti minulle!!!!! Sitäpaitsi, mulla on synttäritkin juuri huomenna. Olisi sopiva lahja musiikin suurkuluttajalle……..

 120. Onpa kaunis kaiutin. Minä joudun syksyllä putkiremppaevakkoon ja tällaisesta langattomasta, helposti mukana muutettavasta pikkukajarista olisi iso ilo mm. sen aikana. Muuttojärjestelyt ahistaa ja musiikki toisi iloa eloon.

 121. Tämä on saletisti niitä asioita, joita ei tiedä tarvitsevansa, mutta kun sellaisen saa, niin ei osaa enää olla ilmankaan. Joten en tarvitse tätä… tai siis en tiedä tarvitsevani tätä VIELÄ!

 122. Poikakamu käski heittää vanhan, ehkä 12-vuotis synttärilahjaksi saamani cd-soittimen pois, koska se oli kuulemma niin antiikkinen (ja ruma). Musiikin kuuntelu on hiukan hankalaa, kun ainoat kaiuttimet on kytketty siipan tietokoneeseen eikä suinkaan minun! Tällainen systeemi mahdollistaisi sen, että minäkin saisin joskus vaikuttaa siihen mitä kuunnellaan :-)

 123. Osallistun arvontaan myös. Perustelu on niinkin persoonallinen, kuin että tällä hetkellä meikällä ei minkäänlaisia kaiuttimia ole. Tavallaan olen jo tottunut kuuntelemaan musiikkia läppärin kaiuttimista, mutta pitäisihän sellainen nyt oikeasti kieltää ihan lailla. Kivaa viikonloppua sulle!

 124. Muuton yhteydessä kierrätin vanhan 10 vuotta palvelleen Philipsin stereokompleksin jossa oli kasetti ja cd-soitin. Päätin, että uudessa kodissa eletään nykyajassa jossa tekniikka on helpoa ja mukavaa. Joten tervetuloa meidän kotiin kaiutin jos onnetar niin suo.

 125. Oi, olisi ihanaa kun kaiuttimen voisi kesällä ottaa parvekkeelle ja syödä aamiaista auringossa ihanaa musaa kuunnellen :) meillä kun ei monen muun lailla ole noita erillisiä kaiuttimia vielä tullut hankittua.. kesä tule jo! <3

 126. Minun pitäisi voittaa tietenkin siksi, ettei minulla ole tällä hetkellä minkäänlaista äänentoistosysteemiä kotona, ja se on vääryys!

 127. Olen sairaana ja sänkyni vankina odottaen ensi viikon leikkausta. Musiikki, joka muutenkin pitää minut hengissä, saisi kyllä kuulua kauniimin ja kovemin kuin se ääni joka kantautuu puhelimestani. Potilaalle ja toipilaalle kaiutin olisi mitä täydellisin kumppani, sänky-vankilani kun tulee jatkumaan vielä jonkin aikaa ja musiikin kaiken parantavaa voimaa tullaankin tarvitsemaan yliannostuksella!

 128. Olen siirtynyt kotikonttoriin. Meitä on nyt täällä kaksi. Mies kuuntelee omaa musaansa ja minä omaani. Hallitsemani länsisiipi on täyttynyt äänikakofoniasta! Tuohon välissä olevaan keittiöön kun saisi tuikattua tällaisen kaiuttime ja voisime kuunnella samaa musiikkia samaan aikaan, ilman että korvistani pihahtelee savua. Meillä on yllättävää kyllä samanlainen musamaku.

 129. Tarvin! Tämmösen! siksi. Erossa hävisin taiston ja jouduin luopumaan edellisistä kaiuttimista :(

 130. Yes please! Heinäkuun alussa muutan ulkomailta matkalaukkuineni takaisin tyhjään Hki-kotiin. Olisi parhautta saada edes soundit ja biitit kohdilleen, kun alkaa vähitellen sisustamaan omaa kotia :)

 131. Ero tuli ja mulla ei ole mitään! No patja ja vaatteet. Olisipa ihana saada musiikkia muutenkin kuin kännykän kaiuttimen kautta. Siitä on hyvä aloittaa sisustaminen :)

 132. Muutama vuosi sitten muutin kimppakämpästä omaan asuntoon. Sen jälkeen ei ole ollut mitään laitetta, jolla soittaa muusikkia TAI kaiuttimia. Mulla on ihan hirveä ikävä musiikkia, joka kuuluu muualtakin kuin vain korvanapeistani. Aamuisin varsinkin tulisi tarpeeseen.

 133. Meillä on vain yksi musiikkivehje, Nokian langattomat kaiuttimet jotka ei pelaa muun kuin iPadin tai nokialaisen puhelimen kanssa (joita ei enää ole)… Uusille olisi tarvetta! Kuuntelen vain spotifyä tai nettiradiota joten kaikki musa tulee intternetistä

 134. Täällä yksi rempan keskellä elävä musiikkiaddicti. Eilen kaivoin yhtä cdtä seitsemästä eri laatikosta,joten kännykkään yhdistettävä kaiutin tulis enemmän kun tarpeen.

 135. Oi minä! Minulla on käänteinen Midaan kosketus kaikkeen elektroniikkaan johon kosken. Ehkä minunkinkaltainen elektroniikkarajoitteinen yksilö osaisi käyttää tuota. Lisäksi kaiutin on nätti kuin mikä.

 136. Haluaisin piristää kaiuttimella ystävää, joka haarukoiden ja lusikoiden jakamisrn jälkeen jäi ilman kaiuttimia ja joka kuitenkin arvostaa hyvää musiikkia :)

 137. Muusikkomieheni vuoksi se parhain ja toimivin elektroniikka löytyy kotimme studiotilasta, eikä sinne valitettavasti tule mentyä omia lempparibiisejä popittamaan. Itse esteetikkona ja musiikin suurkuluttajana olen haaveillut pienestä, kauniista, mutta äänentoistoltaan toimivasta vempeleestä olohuoneeseemme- ja tämä varmasti vastaisi toiveeseen. :) Kaikki isot laitteet ja pölyttyvät johtomöykyt saavat nimittäin näkemään punaista. Lisäksi tuolla laitteella pääsisi luukuttamaan kivoja lastenlauluja pikkuisellemme! Olohuoneessa kun tuppaamme päivisin hänen kanssaan leikkimään.

 138. Eilen illalla käyty keskustelu tulevan kesäkämppikseni kanssa sai miettimään, että tältä musiikinkuuntelijalta puuttuu kunnollinen kaiutin. Aikeissa on järjestää kattoterassillamme useammat kesäjuhlat ensi kesänä, äänentoisto on vielä kysymysmerkki. Tämä Samsungin yksilö olisi enemmän kuin tervetullut talouteemme pelastamaan kesäiltojen tanssahtelut Kallion kattojen yllä.

 139. Vitsit, kyllä kelpais! Nykyinen, öh, äänentoistojärjestelmä on vuodelta nakki ja visusti kätkettynä kaappiin, koska silmä ei kestä katsella sitä. Niinpä musiikkia kuunnellaan ovi epäesteettisesti retkottaen ja nykyvärkkien yhteensopivuudesta vain haaveillen…

 140. Tämän tiesin jo pienenä, mielestäni musiikki on ihmisen paras keksintö. _en_voi_elää ilman musiikkia. Olen köyhä opiskelija ei ole rahaa hienouksiin.. ja kuuntelen tällä hetkellä musiikkia joko kännykän kaiuttimella tai nappikuulokkeilla. Vihaan tekniikan kanssa räpeltämistä, mä niin vihaan! Arvostan suuresti että kaikki toimis vain napin painalluksella!

 141. Mitä vähemmän kodissa on johtoja pienen taaperon revittävänä sitä parempi! Uudet, juuri puhelimen tai tabletin kanssa toimivat kaiuttimet olisivat muutenkin tarpeen: musiikin kuuntelu on vähentynyt valitettavan paljon, kun ei jaksa enää pelata niiden cd-levyjen kanssa. Helppous -tässäkin asiassa – on valttia.

 142. Nykyiset kaiuttimet vie arkkupakastimen verran tilaa ja niissä on se perkuleen johto, eli aivan liian paljon vaivaa.

 143. Ottaisin tuollaisen niin mieluusti kotitoimiston hyllyyn jotta voisin heivata vanhan, valtavan ja ruman stereoyhdistelmä hässäkän jorpakkoon.

  No se taitaa lähteä joka tapauksessa, tuli uutta tilalle palkintona tai ei :D

 144. oi miten ihanat! Tuollainen langaton kaveri olisi ihana talooni jossa oleskelupaikka muuttuu jatkuvasti. Kaiutin toisi ihanasti lisäfiilistä terassilla nautittaviin aamukahveihin kesällä!

 145. Tyylikäs ja langaton kaiutin on juuri sitä mitä meidän asunto kaipaa. Tällä hetkellä musiikkia kuunnellaan tietokoneen kajareista ja äänenlaatu on mitä on…

 146. Haluaisin yllättää poikaystäväni ja tämä olisi täydellinen uuteen ensimmäiseen yhteiseen kotiimme :-)

 147. Ooh, minä! Menetin musalaitteet erossa ja nyt uuden kämpän ainut soiva peli on rahiseva kelloradio. Juuri tuollainen olisi hankintalistalla!

 148. Arvonnassa mukana, ihan vaan siksi, että jos voitan kaunottaren, en nouse sängystä ikinä vaan soitan vaan ihanaa hempeää musaa (no okei, pakko on varmaan kokeilla Rammsteinia myös…).
  Nimim. jo loman tarpeessa oleva ja rumaa musiikkia rumista vehkeistä kuunteleva..

 149. Ite omistan todella huonon vuonna 2002 ostetut stereot,jotka vaan rähisevät, olis ihanaa saada kunnon kaiutin, jossa ei rähisisi musiikki, ja kohta on lähettävä evakkoonki ku taloremppa tulee. Niin jos voittaisin nii olis edes jotain piristystä:)

 150. Kuuntelen musiikkia missä vain ja milloin vain. Ainut asia, joka vesittää kuuntelun, on se, kun puhelimen kaiuttimesta kuunneltuna musiikki kuulostaa hiiren piipitykseltä.

 151. Wau! Haluaisin musiikkia lisää elämääni ja mikä sen helpompi ratkaisu kuin kaunis ja kätevä kaiutin.

 152. Koska asun kaksikerroksisessa HELVETISSÄ! Okei, pieni liiottelu, mutta aluksi ihanan persoonalliselta tuntunut kaksiomme parviratkaisu on alkanut tuntua yllättävän rankalta, kun aina on kaikki väärässä kerroksessa! Ei niitä portaita nyt niin loputtomasti ole, eikä se tavaroiden raahailu edestakaisin ainakaan ihan aluksi haitannut, mutta kuvitelepa että ravaat samoja portaita n. 50 kertaa päivässä?Tässäpä ote päivittäisestä sisäisestä monologistani: Tarvitsetko villasukat? Ne ovat tuolla ylhäällä. Haluaisitko laittaa puhelimen laturiin? Sopii, mutta nousepa ensin 32 porrasta. Ai, oletko jo kaivautunut peitonmutkaan ja juuri unenpöpperöisenä valmistautumassa laittamaan hiuksesi kiinni yöksi mutta huomasit, että ainut hiuslenkkisi on kerrosta alempana? Älä huoli, voithan portaita laskeutuessasi vilkuttaa kuin kuningatar (kierreportaissahan on sitä tietynlaista kuninkaanlinnamaista tuntua). Langattomat musiikkihommat kuulostavat siis laiskan porrasvihaajan korvaan ihan kivalta! :)

 153. Joo, mulle, haluan! Makkarissa ei ole kaiuttimia nyt ollenkaan, eikä olkkarin vanhanaikaisista kaiuttimista kuulu sinne asti tarpeeksi hyvin…

 154. Jos nuo todella ovat idioottivarmat, haluaisin mieluusti kokeilla. Minulla nimittäin on jo yksi langaton, helppokäyttöinen kaiutin… Joka ei vain suostu toimimaan. Paikka vapaana siis toimivalle :)

 155. Oi, ihanuutta. Tuo olis niin kätevä asuntoon, jossa kaiutin on herätyskelloradion heikkotehoinen aux kaiutin, jota ei voi sanoa parhaalla hyväksi.

 156. Jep, kaiuttimelle on suuresti käyttöä silloin, kun poikaystävä editoi kuvia tunteja putkeen soittamalla repeatilla joko jotain hevimpää settiä tai uusinta kesäkumibiisiä… Onneksi on toinen huone. Mutta ilman kaiutinta.

  P.S. Ei mitään vikaa Darren Hayesissa. ;)

 157. Poikaystäväni tekee äänen ja musiikin kanssa töitä ja kärsii, kun kuuntelen musiikkia vain tietokoneen kaiuttimesta, koska en kuulemma tiedä, mitä menetän, kun en kuuntele musiikkia senveroisesta äänentoistosysteemistä. Itsehän en moisesta autuudesta mitään tiedä, niin en ole saanut vielä aikaiseksi sijoitettua moisiin vehkeisiin, vaikka suunnitelmissa se onkin. Tässäpä olisi siis oivallinen tilaisuus minulle päästä musiikin kunnollisen kuuntelun makuun ja puolisolleni vihdoin päästä eroon tietokoneen äänenlaadusta!

 158. Täydellinen lisäys kesämökille! Savusaunalla on pistorasia, mutta radio jätetään aina ylös mökille. Tämähän ratkaisisi ongelman täydellisesti (eikä aina tarvitsisi kuunnella Iskelmää)..

 159. Ai vautsi mikä arvonta. Yksinkertaisesti musiikkia rakastavan kuuluisi omistaa hyvät laitteet. Kumpa onni suosisi! :-)

 160. Edellisessä kodissa asuessa hermoja kiristelivät surkeat, pienet, rumat ja johtosekamelskaa aiheuttavat kaiuttimet, jotka sittemmin saivat tyytyä kohtaloonsa muuttaa uuteen kotiin. Nykyisessä kodissa mikään musiikki ei pääse oikeuksiinsa joutuessaan vinkumaan ulos ihan vain tietokoneesta. Opiskelijan “hankin uudet jahka on rahaa” -vaihe on toistaiseksi kestänyt kaksi vuotta, krhm..

 161. Langattomat ja toimivat kaiuttimet ovat tosiaan mitä mainioin keksintö. Itsekin olen musiikin kuuntelun suhteen entistä enemmän siirtymässä digtaaliseen musiikkiin kännykästä, vaikka aidoista, kädessäpidettävistä cd-levyistä vielä kovin pidänkin. Tavarapaljous kuitenkin ahdistaa ja siksi musiikin digitalisointiprojekti on edessä. Enää siis puuttuu laitteet sen toistamista varten myös kotona. :)

 162. oh oh, kyllä kiitos! näyttää hyvältä ja kuulostaa varmasti vielä paremmalta! langattomuudesta ehdotonta plussaa, aux-piuhat…………

 163. Musiikki on mun henkireikäni. Se on ollut sitä oikeastaan koko elämäni ajan. Olen muuttamassa kesäkuun alussa solusta ensimmäistä kertaa täysin omilleni suureen yksiöön ja tuo tulisi tarpeeseen. Saisin soittaa juuri niitä mun omia suosikkeja ilman, että joku on niistä kauhean näreissään tai heti valittamassa.

 164. Äänettömyyden katkaisemiseen kun maalaan remppamiesten pilaamia seiniä ja lattioita tuo olisi oivallinen vekotin. Meilläkin siis remppa meneillään :).

 165. Noissa kajareissa lukee mun nimeni! Oon jo pitkään haaveillut langattomista kajareista mutta budjetti ei ole antanut myöten. Kuuntelen musaa läppärin kajareista ja se ei todellakaan ole juhlaa. Lisäksi oon alkanut nauhotella omia pianocovereita joten siihenkin ne olis ehdottomat! Olisipa nyt tuuria mulla <3

 166. Olen onnekas. Muutin juuri suurempaan asuntoon. Olen onneton. Vanhan asunnon äänentoisto ei riitä keittiöön. Kodin sydän ilman musiikkia on… no joo, kyllä sä tiedät. Tarvitsen. Todellakin tarvitsen.

 167. Olen surkea teknologiassa ja inhoan kaikenmaailman johtoja. Helpot ja hyvät kaiuttimet onkin ollut hakusessa viime aikoina joten olispa siistiä voittaa nämä!

 168. Eron myötä kajarit jäi sille tielle. Vaikka siitä jo tovi, hyvä soundi melankoliaan on kivempi kuin iPhonen särö. Ja taas mahtava biitti aamutansseihin on parempi kuin iPhonen särö. Letkeät latinorytmit iltamiin päräyttävämpää kuin iPhonen särö. “Huhuu..?”

  Toisaalta, jos tiet taas kohtaisivatkin, niin olisi oma kaiutin. Jota lainaisin. Tai pitäisi hankkia toinen samanlainen mokoma. Omansa kummallakin.
  Tai sitten, jos joskus tulisi vastaan yksi samanlainen (valkoinen, keskikokoinen ja tottelevainen) kaiutin kera ihmisen, niin olisimme parempi match kuin Tinderissä ikinä kukaan voi olla. Siis jos mulla olisi samanlainen (valkoinen, keskikokoinen ja tottelevainen) kaiutin.

  Eli jos kaiuttimen saan, teen sille treffi-ilmoituksen.

 169. Ikivanhojen, särisevien ja lattialle kymmeniä kertoja tippuneiden kajareiden omistajana & musiikki-intoilijana olisin mitä parhain voittaja tälle arvonnalle :)

 170. meillä kuunnellaan musiikkia aina ruokaa laittaessa, ja vielä radiota. vihaan kuunnella radiota :D tuo kaiutin olisi näppärästi samankokoinen kuin kymmenisen euroa kustantanut radio, ja tolla voisin korvata sen radion keittiössä. luotan siihen, ettei mies huomaisi mitään.

 171. En toivo edes kainosti voittavani näitä! Näissä lukee jo minun nimi ja osoite. Toimistoni kun tätä nykyä sijaitsee keittiönpöydän äärellä enkä omista yksiäkään kaiuttimia, on täyttä tuskaa koittaa samalla tehdä luovaa kirjoitustyötä musiikin pauhatessa MacBookin kaiuttumista kaikuvassa keittössä, tiedän, että voit hyvin kuvitella tämän, se koskee korvia! Sen vuoksi päädyn usein kirjoittamaan täydessä hiljaisuudessa, jota seuraa ennen pitkää täydellinen mökkihöperöityminen. Olen monta kertaa jo meinannut ostaa Tivoli Audion pikkukajarin, mutta jostain syystä on ollut tunne, että pitää odottaa tai olen epäröinyt. Joten kajarit tänne ja sassiin!

 172. Oi tuollaista tarvitsen kipeästi! Koti on hiljainen ja ankea ilman musiikkia, mutta minkäs teet kun toimiva toosa puuttuu.

 173. Ainoa musavehkeeni on isän vanha autotalliradio, joka on säädetty papparadion taajuudelle. Kaiutin tulisi tarpeeseen.

 174. Kauniit ovat, erityisesti tuo etuverkko, mutta Samsung… En usko laatuun, ennen kuin kuulen!

 175. Siis tämä arvonta on niiiin minulle! Olen musiikin suurkuluttaja, jonka kaiuttimena toimii tällä hetkellä vanha mankka, joka aina välillä vetää yhtäkkiä äänenvoimakkuutensa nollille jostain selittämättömästä syystä – välillä monta kertaa peräkkäin. Luonnollisesti olen myös kompastunut tietokoneen ja mankan väliseen epäkäytännölliseen kaiutinjohtoon niin monta kertaa, että nyt on jo toinen tai kolmas menossa (langattomuus, pelasta minut!). Äänenvoimakkuuden säädin toimii vain kaukosäätimellä, mutta jos joskus haluaa kuunnella cd:tä, sen säädöt taas toimivat vain suoraan mankasta. Lisäksi mankka on luonnollisesti ihan törkeän ruma, tyyliä 2000-luvun alun futuristinen amisbassomasiina. Opiskelijabudjetin takia tällä nyt on kitkutettu menemään tähän asti.

  Jokohan tässä ois?

  P.S. Nyt kun sitä tuossa toisteltin niin mikä ihmeen sana on mankka. MANKKA. ?!

 176. Ihana!! Ja tämä olisi täydellinen lahja miehelleni! Menimme viime perjantaina naimisiin ja huomenlahja on vielä hankkimatta erinäisten sairastumisien vuoksi, eikä kyllä ole ollut ideaakaan.. Mutta hei, tuo olisi ihan täydellinen!! Ihan superjuttu! Olkoon onni myötäinen..

 177. Kätevää, hyvännäköistä ja epäilemättä hyvänkuuloista settiä. Kelpaisi. Kainosti toivon saavani.

 178. Minun pitäisi ehdottomasti voittaa nuo kaiuttimet, koska armas ryömivä, konttaava jälkeläiseni on innostunut kovasti johtojen pureskelusta ja kaikki sohvatyynyt ovat tällä hetkellä barrikadeina johtojen edessä. Selkäni kiittäisi, jos saisin edes yhden tyynyistä takaisin sohvalle!

 179. Voih kuinka kauniit! Tällä hetkellä ainoa tapa saada musiikki kuulumaan on yhdistää puhelin telkkarin kaiuttimiin. Ja jos totta puhutaan, se ei onnistu itseltäni aivan niin kätevästi kuin asunnon toiselta asukilta. Keittiöön kaipaisi ruoanlaittosessioiden seuraksi jotain toista tapaa, sillä naapurit eivät varmaan arvosta sitä, miten kovalle musiikki täytyy olohuoneessa laittaa, että se kuuluu muuallekin. :D

 180. Mulle pliis! Mulla ei oo mitään niin mun pitää vaan laulaa, eikä se oo niin kaunista. Oikeesti.

 181. Tähän arvontaan täytyy osallistua, sillä minun pitäisi ehdottomasti voittaa kaiutin, koska kasasimme juuri kuormalavoista sohvan katetulle terassille ja näppärä kaiutin olisi kuin tehty terassillamme vietettäviä kesäiltoja varten.

 182. Asun parhaillaan remonttia evakossa. Stereot ovat entisen asunnon ullakolla ja vaikka minulla onkin keittiö niin tarvitsisin varsinkin käsin tiskaamisen vauhdittamiseksi kunnon kaiuttimesta Spotifyta :)

 183. Joo! Mulle! Olen joutunut pötköttelemään kotona viimeiset 2 kk jotta vatsassa asusteleva bebe pysyisi vielä yksiössään ja sama meno jatkunee toistaiseksi, joten kaikki elämää helpottava tekniikka olisi erittäin tervetullutta. Ja lääketieteellisestikin suositeltavaa (ei tarvitse nousta sohvalta)! :D

 184. Edellisen muuton yhteydessä heitin pois vanhan 90-luvun stereoyhdistelmän, kun multa ei löytynyt enää yhtään kasettia sen enempää kuin CD:täkään. Pari vuotta olen mennyt ilman minkäänlaista musiikkivehjettä, mutta nyt uuteen kotiin muuttaessa olis viimein mahtavaa saada vähän parempilaatuista ääntä kuin puhelimen kaiutin, jaksaisi tehdä remppaakin paremmin kun ei olis ihan hiljaista..!

 185. Olen ERITTÄIN tekniikkarajoitteinen, mutta rakastan teknologiaa jos se toimii kuten pitää. Kämppiksen tuhat vuotta vanhat stereot alkavat myös vedellä viimeisiään, eli korvaava laite olisi hyvinkin akuutisti haussa. Jospa noin mutkattomien kajarien kanssa tulisin minäkin toimeen. :)

 186. Täällä ilmoittautuu täyden rempan keskelle kohta muuttava! Elely alkaa ilman keittiötä ja alku tulee olemaan ankeeta. Tarvitsen tuon kaunokaisen soittamaan mulle sulosointuja silloinkin kun seinät kaatuu päälle ja remppa venyy!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.