Lomalainen lempivaatteissaan

Istanbulissa oli täydellinen sää: aurinkoinen +25, ei läkähdyttävän kuuma muttei viileää varjossakaan. Kun on koko kevään taas pukeutunut suomalaisen sään oikkujen mukaan, valinnanvapaus tuntui huumaavalta. Voin pukea piukan hameen, maksimekon, pillifarkut tai minishortsit – ihan mitä huvittaa! Mikä onni, valita vaatteet fiiliksen eikä sääolosuhteiden mukaan.

2015-05-21-stellaharasek-istanbul-streetstyle-012015-05-21-stellaharasek-istanbul-streetstyle-02

Useampana aamuna oli farkkushortsifiilis. Ei kovin yllättävää, mutta kuka minä olen kieltäytymään varaslähdöstä shortsikauteen? Kirppikseltä parilla eurolla saalistetut shortsit ovat vähän väljät, kuten kuuluukin. Lahkeet voivat olla lyhyetkin, kunhan eivät kinnaa. Repsottakoon rennosti kuten kantajansakin.

2015-05-21-stellaharasek-istanbul-streetstyle-032015-05-21-stellaharasek-istanbul-streetstyle-04

Kaksi kesää vanha sinisävyinen paita on yksi lempivaatteistani maailmassa. Se saa minut tuntemaan itseni huolettomaksi. Ilmiselvästi lomailuun ja lorvimiseen suunniteltu paita yllään ei yksinkertaisesti voi olla ankea, kireä tai kiireinen. Tästäköhän suosikkivaatteesta muuten on alkanut sinisen salakavala vallankumous elämässäni? Paita oli pitkään virallisesti ainoa sininen asia, jonka farkkujen lisäksi omistin.

2015-05-21-stellaharasek-istanbul-streetstyle-062015-05-21-stellaharasek-istanbul-streetstyle-07


SIBEL SARALIN PAITA GAUDETESTA
PELLAVAINEN T-PAITA FILIPPA K
FARKKUSHORTSIT & NAHKAVYÖ KIRPPISLÖYTÖJÄ
THIERRY LASRYN AURINKOLASIT TREND OPTICISTA
NAHKALAUKKU SAMUJI
SANDAALIT BIRKENSTOCK
HOPEAKORUT PERNILLE CORYDON

10 thoughts on “Lomalainen lempivaatteissaan

  1. Huokaus… Näistä(kin) kuvista tulee taas niin hyvä mieli. Ihanan rentoa ja mukavaa luettavaa ja olet niin kaunis.

  2. Näin eilen teinitytön ulkona lyhyissä shortseissa ja ilman takkia. Tuulinen +15 asteen sää ei ihan vielä ole kuitenkaan kesä! Kuulostanpa nyt mummolta, mutta tuli melkein itsellekin kylmä sitä näkyä katsoessa. :D

    • HUI! Mulla oli vielä eilen talvitakki päällä kun vein koirat iltakävelylle :D

  3. Tulipas kamala kaipuu shortseihin näiden kuvien myötä! Ikkunan takana pilkistelevä aurinko ja kirkuvat pääskyset onneksi hieman lupailevat shortsikelien rantautumista jo Suomeenkin…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.