Hyvän tuulen tuoksu

Kirjoitin tovi sitten löytäneeni huonetuoksun, jonka kohdalla en enää ihmetellyt miksi on olemassa keksintö nimeltä huonetuoksu. Olimme Mikon kanssa tavanomaisella lauantaisella sekoiluretkellämme eli kaupungilla koirien kanssa, piipahdimme Uudenmaankadulla Sofinahiin emmekä lähteneet tyhjin käsin.

2015-09-16-stellaharasek-laboratorioolfattivo-1

Italialaisen tuoksutalon Laboratorio Olfattivon Agrumeto valloitti meidät molemmat ja ostettiin sen enempää miettimättä mukaan. Raikkaassa sitrustuoksussa on pääosassa greippi, jolla on välitön onnellistuttava vaikutus: tulen greipin tuoksusta jotenkin selittämättömän hyvälle tuulelle. Sillä täytyy olla jotain tekemistä vanhan ystävän kanssa, joka on tuoksunut pirskahtelevalta greipiltä niin kauan kuin olen tuntenut hänet – yli kaksitoista vuotta!

2015-09-16-stellaharasek-laboratorioolfattivo-2

(Miehet, käyttäkää enemmän sitrustuoksuja. Paitsi älkää sitä samaa kuin ystäväni, koska se aiheuttaa ongelmia liikennevaloissa, ruuhkaratikoissa ja kadulla, kun yhtäkkiä joku lupaa kysymättä tuoksuu ystävältäni ja alan etsiä häntä väkijoukosta.)

2015-09-16-stellaharasek-laboratorioolfattivo-3

Minimalistin silmä ja sielu lepäsi tässä eleettömässä pahvipakkauksessa. Kehtaisi antaa lahjaksikin, jos mitenkään raaskisi. Näen itseni ilmestymässä tupareihin tyhjin käsin, selittäen että hankin kyllä lahjan, mutta sitten… se vähän niinku unohtui kotiin. Ikkunalaudalle. Koska tuoksui liian hyvältä. Että tässä tämä punaviinipullo. Köh.

23 thoughts on “Hyvän tuulen tuoksu

 1. Hei saitko noi mustat tikut tuoksun mukana? Tilasin pullon ja sain arvonnassa puun väriset, mutta noi mustat olis vaan niin paljon hienommat ja mietin mistä voisin noi metsästää. On mullakin ongelmat, mutta kun… :D

  • Joo sain! Kuulinkin myöhemmin, että uusissa pakkauksissa on puunväriset tikut, koska jollakulla on kuulemma käynyt niin, että mustista tikuista on irronnut väriä tuoksupulloon.

 2. Ei ihme, että greipin tuoksu tekee iloisen mielen, sillä aromaterapian mukaan se on todellinen mielen ja tunnelman kohottaja. Pimeänä aikana se on kuin aurinko;energiaa ja iloa antava. Hyvä valinta huonetuoksuksi ja onpa tosi kaunis pakkaus tuotteella.
  Aurinkoa syksyysi ♡

  • Kiitos Leena! Ja greippi on siis todellakin takuuvarma valinta syksyyn ja talveen – hyvä!

 3. Tää ei tähän juttuun liity, mutta mitkä ihanat mustat nilkkurit sulla oli instan kuvassa? Ja se villapusero josta olen kysynyt aiemminkin.

  • Moikka, hmmm, tarkoitat varmaan Acnen teräväkärkisiä nilkkureita. Hankin ne Stokkalta viime keväänä, niitä taitaa yhä olla valikoimissa! Villaneule oli muistaakseni Helmut Langin, Outnetistä ongittu joku tovi sitten. Nukkaantuu hulluna!

 4. Ooooo ihana kauppa tuo Sofinah, multa mennyt ihan ohi! Kiitos, täältä saa kyllä parhaita vinkkejä kun on suht samantyylinen maku :D

  • Hei huippua, kiva kuulla! Sofinah on ihana, kannattaa käydä ihan paikan päällä jos et ole vielä käynyt.

 5. Itse käytän eteerisistä öljyistä tehtyjä huonetuoksuja silloin tällöin, sekoitan öljyä veteen ja suihkauttelen ympäriinsä. Itsekin tykkään sitrusten tuoksusta, ne taitavatkin juuri olla mielialalle hyväksi. Olen tuoksuille yliherkkä, joten tarkkana saa olla, hajusteet esim. kodinhoituotteissa on ihan nounou…INCI-listaa en noilta sivuilta löytänyt, se olisi myös kiinnostanut…

  • Hei Sofinahista kysymällä varmaan selviää INCI-listan sisältö, uskoisin! Joo, sitrustuoksut taitavat tosiaan olla energisoivia, sitä kyllä talveen tarvitaankin.

  • Kiitos! Muista merkin huonetuoksuista mulla ei valitettavasti ole kokemusta, kannattaa käydä Sofinahissa tuoksuttelemassa xx

 6. Voi harmi, on ainakin nettikaupasta loppu tuo sitruksinen! Onkohan tuo toinen (jota olis vielä jäljellä) hyvä?

  • Kannattaa soittaa tai piipahtaa putiikissa, voi olla että kaikki tuotteet eivät ole nettikaupassa. Ainakin tietävät sitten tilata lisää, jos kysyntää on! Noista muista tuoksuista mulla ei ole valitettavasti kokemusta, mutta tämän yhden perusteella vahvasti veikkaan, että nekin on aika ihania.

 7. hei kerro meille kirpsakkaan greipin tuoksun ystäville mikä hajuvesi tuoksuu juuri sille?

  nimim. haluan humaltua myös syys-sateiden aikaan!

 8. Punaviinipullo on oikein pätevä tuparilahja!

  P.S. Kannattaa muuten tökätä tuonne pulloon vain pari kolme tikkua pystyyn, niin tuoksu kestää pidempään. Sain tämän vinkin joskus jostain sisustuskaupasta ja on tosiaan toiminut. Loogistakin sikäli, että vähempi määrä tikkuja imaisee pienemmän määrän nestettä, mutta eihän sitä nyt kaikkea voi tulla itse ajatelleeksi. Köh.

  • Totta! En mäkään tätä ole tullut ajatelleeksi :D Kiitos siis vaan vinkistä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.