Radioaalloilla

2015-09-09-stellaharasek-dream-radiohelsinki

Hups – tarkoitus oli vinkata tästä vähän aiemmin, mutta hoppu mikä hoppu. D.R.E.A.M. kutsui meikän tänään Radio Helsingin taajuuksille juttelemaan muodista, musiikista, New Yorkista ja siitä miten MC Solaar on niin kova. Stockan syysmuotinäytöksessä nappaamassani kuvassa lymyilevät ihanat D.R.E.A.M. -muijat Taika Mannila ja Lina Schiffer, jotka olivat näytöksessä soittamassa levyjä. Tykkään ohjelman kuvauksesta: Infinite love 4 dem dreamy tunes, bad ass beats & take-no-prisoners lyrics. Radioaalloilla tänään puoli seiskan aikoihin – kuullaan!

PS. Pienet koirat tulevat mukaan studiokoiriksi. Jos kuuluu surkeaa vinkumista, se ei johdu siitä, että niitä rääkätään, vaan siitä, että kukaan ei ole saanut niiden raideria, jossa mainitaan Roslundin nyhtöpossu. Sijaitseehan radion toimitus sentään Teurastamolla, kaikkien aikojen possuapajilla.

8 thoughts on “Radioaalloilla

    • Niisk, harmi! En osaa sanoa, Radio Helsingin sivuilta voi tsekata löytyisikö? Jotain ohjelmia ainakin voi kuunnella jälkeenpäin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.