Sandaalikauden loppu

Villatakkikelien viimeisiä päiviä viedään – sandaaleista puhumattakaan. Tiedän, tiedän. Auringossa voi vielä hyvällä mielikuvituksella huijata itseään, mutta varjossa tai illan viiletessä vilu alkaa nipistellä. Lähden tosin lähipäivinä Berliiniin, siellä on loppukesä kuulemma kuumimmillaan ja sandaalikausi vielä täyttä häkää päällä. Matkan jälkeen lupaan pakata kesäkengät kaappiin odottamaan ensi kesää. Mutta sukkiin en vielä suostu.

2015-09-09-stellaharasek-ranta


SECOND FEMALEN VILLATAKKI SAATU DOTSISTA
PELLAVAPAITA ACNE
IRON FARKUT GAUDETESTA
NAHKALAUKKU COS
ATP ATELIERIN SANDAALIT URBAN A:STA
NAHKAVYÖ KIRPPIS

13 thoughts on “Sandaalikauden loppu

  1. Voi Stella, löysimpä aivan unelmien neuleeni tästä postauksesta ! mahdatkohan mistään saada käsiisi mikä malli tämä second femalen neule on?

  2. Hauskaa matkaa Berliiniin, sinne minäkin lähden illalla :) Alkuviikko on vissiin ollu aika kylmää siellä(kin) mutta nyt viikonlopuks lämpenee taas.
    Täydellinen hetki nauttia kesän viimeisistä auringonrippeistä!

  3. Ei muuten oo kesäkelit enää täällä! Berliinistä terkkuja, ja en voi kyl kuumaksi kesäksi tätä ilmaa sanoa :D Suosittelen ottaa pitkähihaista mukaan jonka voi tarpeen mukaan ottaa laukusta, tai laittaa takaisin. Ainakin maanantaiyönä oli +12 astetta ja hytisytti katuja tallatessa. Mutta ehkä Suomen kylmän kesän jälkeen tää tuntuu luksukselta ;)

    • Kiitti vinkistä, pakkaan villapaidan! Joo, täällähän on öisin hädintuskin plussaa, joten kyllä tuo lämpimästä käy ;)

  4. 14pvä se kaikki muuttuu. Minä siirryin jo sukkiin, sekä villapaitaan. Kokeilin piikkimattoa ja sain flunssan. Syksy alkaa mielenkiintoisesti.

    • Ei, se on hankittu alesta joskus pari vuotta sitten – sorry! Nyt en muista olisiko siitä parempaa kuvaa jossain blogin arkistoissa. COS-avainsanalla voi koittaa kaivella.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.