Pieniä asioita

Kolme asiaa, jotka ovat tuottaneet viime viikkoina iloa.

2015-08-03-stellaharasek-summerthings-12015-08-03-stellaharasek-summerthings-22015-08-03-stellaharasek-summerthings-4

70% alennuksesta ongitut Minnetonkan mokkanahkaiset kiilasandaalit, jotka osuivat vastaan juuri sinä aamuna, kun olin ajatellut, että olisipa hauska löytää yksinkertaisten sandaalieni vastapainoksi jotain vähän hillitöntä, ehkä hapsuilla. Yksi pari jäljellä, minun koossani. Kuka väittää, että universumi ei ole kuulolla?

2015-08-03-stellaharasek-summerthings-3

Pyöreäksi hioitunut kivi, jonka ystävä toi minulle Kroatiasta. Se teki olonsa mukavaksi makuuhuoneeni ikkunalaudalla kuin olisi ollut siinä aina, seleniittisen kynttilänjalan suopeassa varjossa. Pidän sellaisesta, esineistä, ihmisistäkin, jotka löytävät luontevasti paikan elämästäni ilman että se pitää erikseen osoittaa tai raivata niille.

2015-08-03-stellaharasek-summerthings-5

Ranskalaisen Absolutionin Addiction-öljy ei ole uusi ilmiö arjessani, mutta sen nimi on selvästi enne. Joliesta saatu musta pullo kulkee nimittäin nykyisin kaikkialla mukana, myös matkoilla, sillä käytän sitä aivan kaikkeen – kasvoihin, kaulaan, dekolteen ihoon, käsiin. Se kosteuttaa, siloittaa, rauhoittaa, suojaa ja tasapainottaa. Öljy toimii sellaisenaan, tai sekoitettuna kosteusvoiteeseen tai seerumiin. Olen sipaissut sitä tilkan hiusten latvoihinkin kun ne ovat kaivanneet kosteutta.

18 thoughts on “Pieniä asioita

 1. Heh, koin saman löytämisen riemun, tosin niiden vaaleiden minnetonkan hapsusandaalien kohdalla jotka olivat myös viimeisenä parina -70% noiden mustien vieressä Urban A:n lattialla. Onneksi minun asuuni sopivat paremmin ne vaaleat niin mustat jäivät odottamaan sinua :)

  • Ooh, kuulostavat ihanilta nekin! Mustat selvästi kyllä odottelivat minua kun tulin.

  • Kannattaa toki kysäistä vielä, voihan olla että varastoon on jäänyt joku pari tai tullut joku palautus!

 2. Tsekkaapas instasta heidi_vdl. Olette mielestäni hämmästyttävän samannäköisiä ja -tyylisiä. Olen monta kertaa luullut häntä sinuksi.

 3. Kivoja kuvia, sopivat hyvin blogin värimaailmaan! :D Hei kiinnitin huomioni sun kynsiin, upea sävy, mikähän mahtaa olla?

  • Kiitos! Hmm, ystäväni teki nuo kynnet, minulla ei ole lakan merkistä tai sävystä aavistustakaan… Pahoittelen.

 4. Oih ihanat nuo sandaalit! Mistä ne ovat? Missä Helsingissä edes myydään Minnetonkaa?

  • Urban A:sta löysin nämä! Voi olla, että merkkiä myydään muuallakin, en osaa sanoa.

 5. Tuo öljy on ihan mielettömän hyvää, kiitos vaan vinkistä. Ostin sen sun suosituksesta joskus viime kesänä. Rauhoittaa myös auringon käräyttämän ihon, eipä sillä että sitä ongelmaa olisi tänä kesänä liikaa ollut…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.