Misellivesi matkalaukussa

Sain tovi sitten testiin putelin, josta tuli samantien kaikkien matkojeni suosikkiseuralainen. Mádaran misellivesi on kreisikätevä tien päällä, sillä muuta ei tarvita: all-in-one -keksintö puhdistaa, kosteuttaa ja tasapainottaa ihon. Iso plussa siitä, että sadan millin pullon saa pakata käsimatkatavaroihin. Se pelastaa kiristävän ihon ja tahmean olon kesken pitkän (tai pitkältä tuntuvan) lennon, ja jättää kasvot raikkaiksi.

2015-10-15-stellaharasek-madara

Tykkään myös yksinkertaisesta, huurteisesta pullosta. Ainoa miinus siitä, että nesteen annostelu on himpun haastava: pulloa saa puristaa kohtalaisen kovaa saadakseen sieltä mitään ulos. No, eipähän vuoda matkatavaroihin.

Suhtaudun skeptisesti siihen, kun yhden tuotteen luvataan tekevän kolmea asiaa – se tarkoittaa useimmiten sitä, että se tekee ne kaikki huonosti. Kosmetiikkamarkkinoille rantautuneet misellivedet ovat ilmeisesti poikkeus, joka vahvistaa säännön: tavallista tehokkaampia kasvovesiä, jotka kosteuttamisen lisäksi puhdistavat ja poistavat iholta meikin ja lian. Kovin paksua meikkikerrosta en lähtisi misellivedellä poistamaan, mutta sen vähän kosmetiikan mitä itse käytän, misellivesi kyllä putsaa. Toimii hyvin myös treenikassissa. Laiskamato kiittää ja kuittaa: mitä vähemmän purnukoita, sen parempi.

Mádaran misellivesi kulkee nimellä Multi Action Micellin Water ja löytyy mm. merkin omasta verkkokaupasta ja Jolien verkkokaupasta sekä kivijalkamyymälästä.

20 thoughts on “Misellivesi matkalaukussa

 1. Mitenköhän tämä eroaa siitä nokkossuihkeesta. Tykkäsin siitä kovasti, mutta kosteustehoiltaan se ei riittänyt kasvoja kosteuttamaan ihan kokonaan.

  • Moikka, en itseasiassa osaa sanoa, kun en ole nokkossuihketta päässyt kokeilemaan. Jos Noora on langoilla, hän osaa varmasti kommentoida asiaa?

   • Hoi! Langoilla ollaan. :) Nokkossuihke on Satu vain kosteuttaja ja virkistäjä, ei pesutarkoitukseen, niin kuin misellivesi on. Nokkossuihke on mulla kasvovetenä ja reissussa freesaustuotteena, toimii hyvin nuutuneen ja semiräjähtäneen olotilan pikakohennukseen. Se kyllä vaatii kasvovoiteen myös, ei siis kosteuta kasvoja yksisteen. :)

    • Raikastajanahan se nokkosvesi on kyllä ihan mahtava. Mä oon joskus käyttänyt sitä kasvovetenäkin, ennen rasvaa/öljyä. Pitääkin tsiigaa tuo Stellan kokeilema tuote – olisi loistavaa jos yhdellä purkilla pystyisi hoitamaan monta asiaa :D

 2. Bioderman Sensibio H2O on parhainta, jota olen käyttänyt. Roudaan sitä selkä vääränä Pariisista. Kaksi 500 ml pulloa maksaa n. 15€. Ymmärtääkseni pystyy kyllä tilaamaan Suomeen, mutta Ranskassa halvinta. Ihan superia!

 3. Minä olen käyttänyt Garnierin misellivettä, hyvin toimii puhdistajana, kun en käytä meikkiä. Hajusteeton tuote, iso ja edullinen pullo ja saa marketista

 4. Kuulostaa hyvältä. Kysyn vielä tuoksusta: jotkut Madaran tuotteet tuoksuvat nenääni turhan voimakkailta, mutta eivät suinkaan kaikki.

  Miten tämän tuoksu?

  • Itse kärsin samasta ongelmasta luonnonkosmetiikan kanssa; Madaran tuotteiden osalta erityisesti. Mutta voimakas haju haihtuu nopeasti iholta. Ja kaikkeen ilmeisesti tottuu, koska nyt toista vuotta Madaran ihonhoitotuotteita käyttäneenä, en edes haista pistävää hajua enää.
   Misellivesi on minullakin käytössä; toimii vallan hyvin, kun en käytä paljoa meikkiä. Huom! myös lämpimällä vedellä pestävä maskara puhdistuu misellivedellä. Teen toisen puhdistuksen kookosöljyllä.

 5. Kyllä vuotaa jostain! Mulla meikkilaukussa, vaikka korkki erihyvin kiinni niin tyhjeni noin 1/3 pulloa. En kyllä enää ota mukaan. Meikit märkiä ja pullo hupeni. Höh. Korkki on surkea!!! Melkein kaikissa Madaroissa. Nokkosvoiteesta järkky allergiareaktio!

    • Minulle allergikolle ainakin tärkeä tieto, että nokkosvoiteesta kirjoittaja sai pahan reaktion. En minä ainakaan kommenttia kokenut yleistävänä, vaan hän kertoi omasta kokemuksestaan (kuten kai kaikki kokemukset yleensäkin).

     • Hei allergikko, en tiedä, tuleeko tämä kommentti tosi myöhään, mutta mä sain tästä misellivedestä ihan hurjan allergisen reaktion myös, naama turposi ja punoitti. Suosittelen varovaisuutta, jos iho on herkkä reagoimaan.

     • Mäkin sain tästä Mádaran misellivedestä allergisen reaktion – kauhea kuumotus ja punoitus :/ Tosi kurjaa, koska tykkäsin siitä muuten. Tuoksu on ihanan mantelinen. Meikin puhdistustehosta en osaa sanoa, mutta käytän misellivettä muutenkin enimmäkseen aamuisin (reaktio tosin tuli illalla ekan kerran sillä meikkiä putsatessani). Ja tietysti menin ostamaan kerralla kaksi putelia tavoilleni uskollisena, tarjouksessa kun olivat…

  • Moi Saaraa! Olet eka, jonka olen kuulut reagoineen Nokkosvoiteeseen, se kun on suunniteltu superherkälle iholle. Voisitko meilata mulle, kuulisin tosi mieluusti kokemuksestasi enemmän? Voit meilata mulle osoitteeseen kemikaalicocktailATgmail.com Kiitos jos viitsit!

 6. Onpa kaunis pullo! Vaan saako tiedustella mistä on peräisin tuo ihanan pehmeännäköinen pyyhe(?) pullon ympärillä?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.