Postikortti Postitalosta

Hei lämmin kiitos kaikille, jotka olivat tänään Rajala Pro Academyssa kuuntelemassa meikäläisen luentoa – oli mahtavaa saada meuhkata sydäntään lähellä olevista asioista, kuten bloggaamisesta ja valokuvaamisesta. Olisipa aikaa ollut enemmän. Aina tässä käy juuri näin, kun minut pyydetään puhumaan minulle tärkeistä aiheista – ensin mietin onko minulla tarpeeksi sanottavaa, sitten huolestun siitä ehdinkö annetun ajan puitteissa sanoa kaiken mitä haluan. No, parempi näin päin.

2015-10-31-stellaharasek-rajalaproacademy-1

Lempiasiani heti kivan ja kiinnostuneen yleisön jälkeen oli pikkukeittiö, josta hain teetä ennen luennon alkua. Ajan ja rakkauden rypistämä Led Zeppelin -juliste! Arvostan.

2015-10-31-stellaharasek-rajalaproacademy-2

Kuvan minusta otti Markku Westerlund Nikonilta – kiitos!

10 thoughts on “Postikortti Postitalosta

  1. Ois ollut ihana päästä kuuntelemaan luentoa, mutta en ottanut asiakseni sitä sitten. Lauantaina oli Bloggers Inspiration Day, joten menin sinne :P

  2. Kiitos mielenkiintoisesta luennosta. Se avasi mukavasti maailmaan ammattiblogaamisen takana. Uusi näkökulmia, mutta myös aiemmat kokemukset vahvistuivat, kuten esim. se, että ammattibloggaaja omalla alustalla hallitsee tekstintuottamisen, valokuvauksen, graafisen puolen jne. Tiedätkö miten yleistä on, että ammattibloggaaja tekee myös muuta sisälläntuottamiseen yms. liittyvää blogin ohella?

    Se pölynimuri oli kiva lisäefekti ;).

    • Moikka Juha, kiitos kun tulit kuuntelemaan! Hmm, on se oman kokemukseni mukaan kohtalaisen yleistä – monilla työkseen bloggaavilla on ollut jo aiemmin ammatillista osaamista, jota hyödyntävät sekä blogissa että muissa töissä, ja toisaalta moni työkseen bloggaava on saanut muitakin sisällöntuotantoon liittyviä duuneja bloginsa ansiosta. Ei toki kaikkiin päde, mutta moniin kyllä.

  3. Kiitos viihdyttävästä luennosta! Oli todella mielenkiintoista kuulla enemmän työstäsi. Valokuvausosuus varsinkin oli timanttia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.