Viikonloppuhommia

Tietääkö joku mihin tämä viikko on vilahtanut!? En nimittäin tajua. Tahkon yhä viikon töitä läpi flunssan hidastamalla tahdilla ja havahduin yhtäkkiä siihen, että huomenna onkin lauantai. No, työpäivä sekin ja huippupäivä tuleekin, sillä olen lupautunut Rajala Pro Shopiin luennoimaan aiheesta ammattibloggaajan työ ja valokuvaus. Tilaisuus on kaikille avoin ja taitaa olla jo varattu täyteen, mutta peruutuspaikkoja voi halutessaan bongailla interwebistä.

2015-10-30-stellaharasek-rajala-12015-10-30-stellaharasek-rajala-22015-10-30-stellaharasek-rajala-32015-10-30-stellaharasek-rajala-4

Valoa pimeään, kuullaan huomenna! Nyt keitän kuudennen kannullisen teetä ja alan miettiä mitä viisasta keksin sinne luennolle. Toivotaan, että hetki hetkeltä kähenevä ääni on aamulla seksikkään viskibasson asteella eikä esimerkiksi kokonaan poissa.

8 thoughts on “Viikonloppuhommia

  1. Kiitos kovasti tästä luennosta. Harmi, että aika oli niin rajallinen. Olisin kuunnellut mielellään pidempäänkin :).

  2. Voi vitsi nuo kuvat ovat niin kauniita. Olisipa ollut ihanaa päästä kuulemaan sun luento, mutta olen väärällä puolella maata… Ensi kerralla sitten. Tuleehan ensi kerta??

  3. Ihan asian vierestä, mutta oletko päässyt jo kahvikoukusta kun noin paljon teetä kittaat?

    • Nyt juon teetä itseasiassa kurkkukipuun ja pelastaakseni ääneni, mutta nyt kun sanoit, niin joo, kahvinjuonti on kyllä (vihdoin!) vähentynyt viime aikoina!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.