Loma kotona

Yhteistyössä Dots, sisältää alennuskoodin

Kun on koko syksyn juossut ympäri kaupunkia, alkaa kotona oleminen näin loman kynnyksellä kummasti kiinnostaa. Havahduin pari päivää sitten siihen, että juoksuaamujen ja pikapiipahdusten jäljiltä asunto muistuttaa enemmän avaruustukikohtaa kuin kotia. Tavarat leijailevat siellä sun täällä, kaikki matkalla jonnekin, määränpää vaan unohtui valovuosia sitten. Onneksi niitä on sen verran vähän, että niiden sijoittaminen paikoilleen ei vaadi massiivista operaatiota, vain tunnin verran viitseliäisyyttä ja ehkä lasillisen siivousviiniä.

2015-12-21-stellaharasek-1

Ib Laursenin supersimppeli metallihylly osui vastaan Dotsissa ja tuli meille sovitukseen – mietiskelemme löytyykö sille sijaa. Tarvetta on, sillä meillä on säilytyskalusteita kovin vähän ja joitakin vailla vakituista paikkaa ajelehtivia esineitä on. Ehkä sijoitamme sen aputasoksi keittiöön, kaasuliesi kaipaisi kaverikseen hyllyn, johon mahtuisi mausteet, oliiviöljyt ja sen sellaiset. Toisaalta tykkään siitä tuossa makuuhuoneessakin, seinää vasten sulassa sovussa roinieni keskellä.

2015-12-21-stellaharasek-122015-12-21-stellaharasek-32015-12-21-stellaharasek-6

Samaisen tanskalaismerkin tekemä rentoryhtinen kori sai heti tehtävän: se säilököön sisäänsä ylimääräiset sängyntyynyt. Untuvatyynyjä on – älkää vaan kysykö miksi – yhteensä kuusi. Joskus tarvitaan vain kaksi, joskus tilanne vaatii koko konkkaronkan. Usein tilanteeseen liittyy leffa ja kulhollinen etikkasipsejä. Ennakoin, että joululomalla saattaa sattua jotain vastaavaa.

2015-12-21-stellaharasek-72015-12-21-stellaharasek-10

Edbladin puulusikat odottelevat riisipuuroa, jonka aion joulupäivänä tehdä huolimatta siitä, että olen seurueessa yhtä lukuunottamatta ainoa, joka sitä syö. Sama se, enemmän meille! Tykkään niiden käsinkoverretusta tunnusta, sopivat käteen kuin olisivat siihen kaiverretut.

2015-12-21-stellaharasek-82015-12-21-stellaharasek-9

Suurin osa kuvissa vilahtavista esineistä on peräisin Dotsin valikoimista. Jos on vielä tekemättä hankintoja läheisten joulupaketteihin tai ihan omaan vaatekaappiin tai kotiin, kiinnostuneille vinkiksi, että Dotsin ihanat naiset halusivat muistaa teitä kampanjakoodilla: taikasanalla STELLA2015 saa 20% alennuksen Dotsin koko valikoimasta vuoden 2015 loppuun eli 31. joulukuuta asti. Alennus toimii sekä verkkokaupassa että kivijalkamyymälässä osoitteessa Freda 34.

8 thoughts on “Loma kotona

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.