Minä ja Lissu

Yksi kuluneen viikon monista kohokohdista: kun tapasin työn merkeissä pienen shetlanninponin. Lissu söi kämmenestäni piparin ja varasti palasen sydämestäni. Voisikohan työhuoneeseemme tehdä pienen tallin? Yhden ponin mentävä pikkukarsina riittäisi.

2015-12-13-stellaharasek-tikau-lissu-12015-12-13-stellaharasek-tikau-lissu-42015-12-13-stellaharasek-tikau-lissu-32015-12-13-stellaharasek-tikau-lissu-5

Kuvat Jarno Jussila

34 thoughts on “Minä ja Lissu

 1. Ihanat kuvat! Asustaakohan Lissu Haltialassa? Siellä näin kesällä samannimisen ja kovin samannäköisen tyypin :)

  • Tuusulassa asustelee tiettävästi, onko se lähellä Haltialaa? Ailuaja mikä nimi paikalle… Sopisi kyllä kuin nenä päähän.

 2. Ihana Lissu. Tuli kauhea ikävä omaa lapsuuden ystävääni. Paras kaverini lapsuudessa oli ystäväni poni, jolla hän ei enää ratsastanut ja minä toimin ikään kuin sen ratsastajana ja hoitajana. Vähän kuin oma poni mutta ilman omistussuhdetta.
  Rakastin sitä ruttuturpaa niin paljon. Karkasinpa joskus yöksi tallille nukkumaan ponin viereen, kun kotona olin riidellyt vanhempieni kanssa.
  Niin tajuan miksi haluaisit viedä Lissun toimistoponiksi. Eihän tuollaista söpöyttä voi vastustaa.

  • Siis MIKÄÄN ei ole parempaa kuin tallissa nukkuminen! Että ymmärrän. Oi mikä ihana ystävä sulla on ollut! xx

 3. Lissun katseessa asuu viisaus. Ja toi toinen kuva on maaginen – tuo lempeys kummankin ilmeessä.

  • Kuvissa on kyllä taikaa. Mikäs siinä pimeällä kadulla nojaillessa, uusi ystävä kainalossa xxx

 4. Hei!

  Kiitos kivasta blogista! On tosin todella outoa huomata, että jollain tuntemattomalla voi olla NIIN samanlainen maku sisustamisessa sekä pukeutumisessa. Kävin viime viikolla Dotsissa hypistelemässä kaikkea ihanaa ja Iran (?) kanssa tulikin blogisi puheeksi (kun etsin neuletakkia ja sanoin nähneesi sen blogissasi). En sitä tosin silloin saanut, mutta ehkä myöhemmin keväällä. Olen lähdössä huomenna Phukettiin ja sieltä Samuille ja taas Phukettiin (yht. 1 kk), joten nappaan Ellen lentokentältä mukaan!

  • Moro Päivi ja kiitos, kiva kuulla että oot tykännyt. Huippua, että kävit Dotsissa moikkaamassa Iraa. Jee, kuukausi lämpimässä, lucky you! Ihanaa matkaa, toivottavasti Ellen jutusta on iloa siellä xxx

 5. Supersuloinen Lissu! ♡ Itse törmäsin eilen ratsastusretkellä olevaan porukkaan, muutama hevonen ja siellä joukossa yksi ihana pallomahainen shettis ylväänä köpötti suurten sukulaistensa mukana. Pääsi nauru kun katselin tuota seuruetta. Parille hepalle oli laitettu tyylikkäät pienet tonttulakitkin. Suloista! ♡ :)

  • HAHAHA! Niin näen silmissäni sen pallomahaisen shettiksen ylpeänä tovereidensa rinnalla.

 6. Hellyys valuu teistä ♡
  Se on ihan sun!! :)
  Ja, te ootte kyllä saman”näkösii”!? :))
  Mullakin on vielä jonain päivänä taas oma heppa! Se o vissi! Nää on niin vaarallisia kuvia katsoa ja haaveilla… ;)

 7. Todellakin voisi! Pieni poni ei paljon tilaa tarvitse. Rakkaus ja rapsutukset riittävät. Tai no… haaveissa ainakin. Lissu on ihana senkin takia, että kantaa samaa nimeä kuin edesmennyt pikku koirani. ♥

  • No niinpä, meidän työhuoneeseen mahtuisi itseasiassa MONTA ponia! Lissulle kaveri kans!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.