Takinkääntäjä

Kommenttilootassa on käyty jo tovi keskustelua siitä joko nahkatakkikausi on todenteolla alkanut, vai vieläkö sen saa tunkea takaisin kaappiin villakangastakin tieltä. Olin yltiöoptimistina varma, että niin ei käy, mutta niin vaan nielin tappioni ja kaivoin eilen villakankaisen takin takaisin käyttöön suojaamaan viimalta. Muistelen haikeudella viime viikkoa, kun tuntui jo hetken ihan keväältä – ohut raitapaita, olalle heitetty rotsi ja aurinkolasit!

2016-04-26-stellaharasek-kuv-jarnojussila-12016-04-26-stellaharasek-kuv-jarnojussila-22016-04-26-stellaharasek-kuv-jarnojussila-72016-04-26-stellaharasek-kuv-jarnojussila-42016-04-26-stellaharasek-kuv-jarnojussila-52016-04-26-stellaharasek-kuv-jarnojussila-62016-04-26-stellaharasek-kuv-jarnojussila-3

IRON NAHKATAKKI GAUDETE
SECOND FEMALEN RAITAPAITA* DOTS
AURINKOLASIT THE ROW
NILKKURIT ACNE STUDIOS
FARKUT NUDIE JEANS
*SAATU

Mutta yhtä asiaa tämä räntäsade vaan tietää – sitä, että vappu on täällä ja sen myötä toukokuu. Älkää siis murehtiko. Kyllä viimeistään juhannuksena uskaltaa kantaa villakankaiset vaatteet talviteloille.

Kuvat Jarno Jussila

9 thoughts on “Takinkääntäjä

  1. Löysin vasta tänään blogisi. Oon jo ehtinyt tykästyä kauniisiin kuviin ja soljuviin teksteihin. :) Jatkan innolla tutkimusmatkaa blogiisi!

  2. Okei, pakko myöntää että jouduin tekemään saman VAIKKA sitä marsusadetta ei tullutkaan. Sen verran käynyt ns. luihin ja ytimiin tämä viime päivien viima ja +2 asteen “lämpö”tila, että paksumman takin joutui allekirjoittanutkin niskaansa kiskomaan. Nahkarotsi jäi masentuneena naulakkoon roikkumaan, sen sinne hylännyt paineli villahuivi kaulassa painokelvottomia sanoja päästellen bussipysäkille.

  3. Pahoin pelkään, että juhannuksena niille vasta käyttöä onkin :D Oi Suomen suvi, lyhyt mutta vähäluminen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.