Toukokuun toinen

Juuri nyt on kaikki maailmassa mallillaan. Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja samaa onnea on luvattu seuraavaksi kahdeksi viikoksi. Puiden unenpöpperöiset silmut ojentautuvat kohti valoa ja harkitsevat selvästi heräämistä. Koirat sen sijaan ovat uuvuksissa viikonlopun vappuhulinoista ja vetelevät sikeitä löytämässään aurinkoläntissä. Kahvia on vielä tilkka ja jossain soi Freen Be My Friend. Raukea maanantai, ilmeisesti muillakin kuin meillä, sillä kukaan ei soita eikä esitä kysymyksiä.

2016-05-02-stellaharasek-toukokuu-12016-05-02-stellaharasek-toukokuu-22016-05-02-stellaharasek-toukokuu-52016-05-02-stellaharasek-toukokuu-32016-05-02-stellaharasek-toukokuu-72016-05-02-stellaharasek-toukokuu-62016-05-02-stellaharasek-toukokuu-92016-05-02-stellaharasek-toukokuu-8

Sanonpa vaan, että onneksi helvetillinen huhtikuu on takana. Uskon ja toivon, että toukokuusta tulee parempi. Hyvä alku ainakin, happi alkaa hitaasti taas kulkea tässä lämmössä nojaillessa. Aurinkoa alkuviikkoonne, kaunokaiset!

10 thoughts on “Toukokuun toinen

  1. Missä mun raukea maanantai?! Heräsin keskellä yötä potemaan eksistentiaalikriisiä, aamulla kello soi ihan-liian-aikaisin, kaapissa oli vain kammottavaa pikakahvia ja puhelimessa on kyselty tänään aivan liian vaikeita kysymyksiä ja sovittu tapaamisia sellaisiin kellonaikoihin, joina mieluiten näkisin unia kesästä ja skumpasta. Lisäksi sähköpostiin on tupsahdellut epämääräisiä laskuja, joiden lähettäjän lisäksi tarkoite on vielä epäselvä. Ngh.

    Mutta toukokuu! Se on kesä ny. Taidan luovuttaa tältä päivältä ja lähteä jäätelölle. Ihanaa viikkoa Stella!

    • YHHYH! En tykkää! Toivottavasti sun loppuviikko on helppo ja huoleton, korvaukseksi tuosta kammomaanantaista (ja muutenkin) xxx

  2. Mä hämmästelin tänään ihan samaa: miksi kukaan ei laita sähköpostia tai soita? Ihanaa! Lähdin treeneihin, loppupäivä vapaata :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.