Won’t stop ’til it’s over

Joka vuosi kesän kynnyksellä iskee hulluus nimeltä The Temper Trap. Syy hulluuteen voisi olla muttei ole se, että aussiyhtye on kotoisin Melbournesta, samasta kaupungista kuin minä. Se on nelikon vuonna 2008 julkaistu esikoisalbumi, joka sekoitti aikoinaan minun ja vaikka kuinka monen muun musiikinystävän pään. Toiset meistä eivät ole vieläkään ihan päässeet siitä yli.

Conditions on alusta loppuun timanttista tavaraa ja sen kaikkein kimaltavin kruununjalokivi on tietysti sinkuksi lohkaistu Sweet Disposition. Se kelpasi myös (500) Days of Summer -elokuvan soundtrackille, joka ei muutenkaan ole hullumpi. Oi, sen leffan voisikin katsoa pitkästä aikaa uudestaan.

Tämä biisi saa Tehtaankadun residenssin enemmän sekaisin kuin mikään määrä kuohuviiniä. Ehkä samasta syystä tämä on myös yksi niitä harvoja kappaleita, joita meillä voi soittaa tuhat kertaa toistolla ilman että kukaan haluaa heittää kaiuttimet parvekkeelta. Niitä harvoja kappaleita näyttää yhdistävän surisevat syntikat, taivaisiin kohoavat kertosäkeet ja se, että niitä kuunnellessa alkaa tehdä mieli riehua. Ei se väärin ole.


THE TEMPER TRAP – SWEET DISPOSITION

6 thoughts on “Won’t stop ’til it’s over

  1. Jes! Mä onkin jo miettinyt, miten en vain kyllästy tähän biisin usean vuodenkaan intensiivisoiton jälkeen. Hyvä kuulla etten ole tämän kanssa yksin!
    Ainiin, sun paras aika vuodesta-soittolista keväältä 2013 (?!) on edelleen parasta matkustusmusaa, älä pliis poista sitä. (Näköjään multa puuttuu kyky kyllästyä biiseihin, kun vuodesta toisen pyörittelen samoja biisejä ja soittolistoja…) Olisi kivaa jos joskus tekisit lisää spotify-listoja!

    • Oho, kiva kuulla! En poista, no worries. Kyllä mä oon uusia suunnitellut, ei ole vaan aika riittänyt niiden viimeistelyyn julkaisukuntoon… Koitan, koitan!

  2. Kiitos <3 muistutuksesta. Aikanaan juuri 500 Days of Summer -pätkän kautta tutustunut, isoa isoa rakkautta. Armaat Melbourne-ajat ja Australian vuoden tuo mieleen. Tällä on hyvä aloittaa viikonloppu, hellää semmoista sinne :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.