Viikon vaivattomin asu

Idioottivarma muotiresepti elokuun iltoihin: spagettiolkaiminen mekko, buutsit ja hattu. Toimisi varmaan ilman hattuakin, mutta se on hauska ja mikä tärkeämpää, peittää hankalan hiuspäivän (suomeksi sanottuna en jaksanut pestä niitä). Villatakki suojaa illan vilua vastaan. Rakastan näitä vaatekappaleita, joille riittää käyttöä ympäri vuoden.

2016-08-09-stellaharasek-streestyle-1

Supersimppeli setti tuli viikonloppuna viimeisteltyä parilla vuosien kolhimalla korulla ja secondhand-putiikista poimitulla pikkulaukulla. Se on äärimmäisen epäkäytännöllinen: täytyy valita haluaako mukaansa kännykän vai kosmetiikkaa, sillä molemmat eivät mahdu. Kumman tahansa jättäminen kotiin on oikeastaan aika vapauttavaa.

2016-08-09-stellaharasek-streestyle-22016-08-09-stellaharasek-streestyle-42016-08-09-stellaharasek-streestyle-3

ACNEN VILLATAKKI & BUUTSIT SECONDHAND
70-LUVUN NAHKALAUKKU & RANNEKORU VINTAGE
RUUSUKVARTSISORMUS MATKAMUISTO
AURINKOLASIT RAY-BAN
MEKKO ZARA
HATTU MINIMUM

PHOTOS BY JARNO JUSSILA

14 thoughts on “Viikon vaivattomin asu

 1. Tuo midi ei vaan iske minuun ollenkaan….neuletakki sitä vastoin on kyllä ihana. ja hattu : )

  • Joo, midi jakaa mielipiteitä. En mäkään ennen tykännyt, mutta tuo mekko kolahti.

  • Ehkä sinunkin kannattaisi tykätä itestäs vähän enemmän, niin ei tarvitsisi jatkuvasti käydä jättämässä blogeihin tympeitä kommentteja.

   • Hyvä Stella! Juuri itsestä pitäminen on ihan kaiken lähtökohta. Kunpa itsekin osaisin suodattaa vielä paremmin muiden arvostelut tai negatiiviset kommentit. GO GIRL!

    (PS. Terkkuja Oililta ;-)

 2. Kadehdin kovasti sun ihanaa rentoutta pukeutumisessa! Minä onnistun jotenkin aina tekemään lopulta tyylistä liian skarpin ja “tyylikkään”, vaikka kuinka koitan olla rento ja huoleton! :D

  • Hmm, ymmärrän! Siihen voisi auttaa vinkki, jonka Emmanuelle Alt muistaakseni jossain jakoi: kun olet pukeutunut ja valmis lähtöön, jätä jotain pois. Riisu siis koru tai asuste tai joku muu, joka ei ole ihan välttämätön. Silloin kokonaisuus ei ole liian viimeistelty ja harkittu. Toinen vinkki vois olla, että hanki tuollainen roikkuva grungetakki, niin kaikesta tulee aika rentoa ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.