Ennen kuin syksy tummuu

Tämä maailman kaunein syksy on vähän paikannut kesää, joka oli ohi ennen kuin oli kunnolla alkanutkaan. Viimeisen kahden kuukauden valokuvani ovat täynnä näitä, auringon läikittämiä viikonloppuaamuja, rannassa kumottuja kahveja ja viinilasillisia, paljaita nilkkoja ja käsivarsia, liekehtiviä lehtiä, pitkiä villatakkeja jotka ovat melkein näihin päiviin asti riittäneet toimittamaan takin tehtävää. Mitä kauemmas kesästä mennään, sen suuremmalta lahjalta jokainen sateeton ja tuuleton päivä tuntuu. Kuin kaukaa saapunut yllätysvieras soittaisi ovikelloa juuri kun on kuvitellut, että päivästä on tulossa ihan tavallinen. Vastavalo piirtää ääriviivat näkyviin, puut pukeutuvat parhaimpiin väreihinsä. Kaupunki kietoutuu syksyyn lempeimmällä tavalla, jolla voi.

2016-10-16-stellaharasek-sunday-12016-10-16-stellaharasek-sunday-22016-10-16-stellaharasek-sunday-32016-10-16-stellaharasek-sunday-42016-10-16-stellaharasek-sunday-52016-10-16-stellaharasek-sunday-62016-10-16-stellaharasek-sunday-72016-10-16-stellaharasek-sunday-82016-10-16-stellaharasek-sunday-92016-10-16-stellaharasek-sunday-112016-10-16-stellaharasek-sunday-102016-10-16-stellaharasek-sunday-122016-10-16-stellaharasek-sunday-13PHOTOS BY STELLA HARASEK & MIKKO RASILA

19 thoughts on “Ennen kuin syksy tummuu

  1. Kaunista<3 !Nyt on ollut todella kaunis syksy,tänä aamuna melkein ajoin tien sivuun autolla kun teki mieli ikuistaa kameralla upea aurinko ja pilvet.Aamuruuhkassa Sörnäisissä ei ehkä ihan paras ratkaisu…tallensin verkkokalvolle talvea varten.Ja mikä ruska!Suosittelen,muuten,Lintsillä Valokarnevaaleilla pyörähtämistä just auringonlaskun aikaan.Maagista!

  2. Ihanat kuvat. ♡ Asun itse Stadin kupeessa, mutta täällä on ollut valitettavan harmaata jo ainakin viikon. Ja pari sellaista pehko-lähtee-päästä-myräkkääkin on jo riepotellut meikäläistä ja pötkyläkoiraa ulkona. Pötkylää tosin eivät myräkät ole tuntuneet juurikaan haittaavan, kunhan saa ryntäillä vaahteranlehtimeressä, kieriskellä nurmikolla ja räyhätä oraville on elämä pötkylän mielestä aivan mallillaan. :•D

  3. Mulla on niin sama fiilis. Ihmisenä, joka on oikeasti elossa vain kesäisin, auringon lämmössä, tää syksy on ollut armollinen. Useampana päivänä olen huomannut ajatelleeni, miten kaunis päivä ja samalla melkein hävennyt: hyi, miten voin tykätä syksystä. Mutta juurikin, ei sateita, ei syysmyrskyä. Vain kauniita värejä, kuulaita päiviä. Jokainen päivä tätä on lahja ja jokainen päivä on yksi päivä vähemmän kurjuutta. Ennen ensi kesää.

    Kuvat jälleen ihan huikeita! Tänä viikonloppuna harmaus on jo alkanut kietoutua. On ehkä aika?

  4. Mulle tulee näistä kuvista, ja sitten erikseen tuo fuksian eri punaiset värit, mieleen se mun toive, jonka esitin silloin aikoja sitten tänne, kun kyselit postaustoiveita ja toivoin jtn vastakkaisia tunnelmia! Tässähän sitä on!! Kesä on hengittänyt viimeisen otteensa, ja syksy puolessa välissä, sekä talvi tulossa. Värit tässä jäävät ihon pintaan vaikka tietää että tummuu ★
    Päällimmäisenä nyt mulla on tunteena kiitollisuus.
    Kiitos!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.