Saari nimeltä Sal

✖ SAL, KAP VERDE

Hei vaan hei, tulin lähettämään pari pikaista postikorttia Kap Verden Sal-saarelta! Täältä löytyy suola-aavikkoa, kilometritolkulla autiota hiekkarantaa ja pari hassua palmua – ei yhtään mitään eli juuri sitä mitä pitikin. Autuas tyhjyys, tunteja tuhlattavaksi. Ja muutama mojito, joissa lukee meidän nimet.

2017-01-12-stellaharasek-kapverde-sal-12017-01-12-stellaharasek-kapverde-sal-22017-01-12-stellaharasek-kapverde-sal-32017-01-12-stellaharasek-kapverde-sal-42017-01-12-stellaharasek-kapverde-sal-62017-01-12-stellaharasek-kapverde-sal-72017-01-12-stellaharasek-kapverde-sal-82017-01-12-stellaharasek-kapverde-sal-52017-01-12-stellaharasek-kapverde-sal-9PHOTOS BY STELLA HARASEK & JARNO JUSSILA

22 thoughts on “Saari nimeltä Sal

 1. Hei Stella, Jarski on puhunut omassa blogissaan, että hänellä on vähän ongelmaa alkoholin kanssa. Mua kiinnostaisi tää teema. Toiv. en ole epähienotunteinen puhuessani tästä. Aiheesta aina varoitellaan, mutta voiko parisuhde olla myös onnellinen? Noistahan ei tiedä miten käy, mutta tämä kiinnostaa kaikella rakkaudella <3

  • Heippa, en muista tälläistä blogikirjoitusta, siitä taitaa olla aika paljon aikaa. Ihmisillä on onneksi tapana rauhoittua, kun aika ja kokemus tekevät tehtävänsä. Itsekin notkuin joskus harva se ilta Coronan tiskillä, mutta nykyisin käymme kumpikin baareissa todella vähän.

 2. Kaveri kävi Kap Verdellä jokunen vuosi sitten, kun se oli aivan uutuuskohde.
  Oli ollut hieman hämmentynyt, kuinka paljon autiota hiekkaa oli ympärillä.
  Kuvaili rakentamattomaksi ja keskeneräiseksi.
  Ehkä se voi olla hyväkin juttu =)

  • Haha, ymmärrän ystävääsi! Ei siellä vieläkään varsinaisesti ruuhkaa ole missään, mutta juuri sitä tässä haettiin.

 3. En ole ikinä ymmärtänyt hirveää kohkaamista sormusten paikoista, kai nyt herran tähden niitä saa jokainen pitää just niissä sormissa kuin itseä huvittaa ilman, että heti ollaan huutelemassa jostain kihloista! :•/ Anteeksi avautuminen, mutta ärsyttää välillä moinen.

  Tuo hartiahuivi on ihana, mistä se mahtaa olla? ♡

  • Huivi on itseasiassa hapsullinen viitta, ongittu muistaakseni Nougatin alerekistä Bulevardilta! Sieltä voi kysäistä mahtaako vielä löytyä xx

  • Totta kai jokainen saa pitää sormuksia missä sormissa ikinä tahtoo, mutta mitä ihmettä, miksi mahdollisesta iloisesta asiasta ei muka saisi tiedustella (jotta voisi onnitella)?

   Ei voi riipiä noin paljoa. Toivottavasti Santtu sulla on riemumielisempi elämä jatkossa.

   • No höpö höpö nyt, minulla on erittäin riemumielinen elämä. Se ei kuitenkaan tarkoita etteikö mistään saisi koskaan ärsyyntyä, tiedätkös? :•) Riemumielistä elämää toivon myös sinulle Kaisa V! :•) ♡♡

    • Hei Santtu Riemumieli :) Kommentoit usein ja vaikutat fanittavan blogin kirjoittajaa – hieno juttu!!!
     Mutta joskus myös kirjoitat kovin kärkevästi muille kommentoijille – vaikka muilla ei (ainakaan ihan aina) ole muuta kuin aivan vilpitön halu vaikka kysyä kihlauksesta tarkoituksenaan onnitella.

     • Olen melko suorasanainen luonteeltani. Pahoittelut jos joku siitä on loukkaantunut, se ei ole ollut tarkoitukseni. Katson kuitenkin, että asioista voi ja saa olla eri mieltä, ilman että siitä tarvitsee loukkaantua. Myös minulle saa mielipiteensä esittää suoraan, minä en siitä vedä herneitä nenääni. Mukavaa talvea, kohta onneksi jo kevättä! :•)

     • Joo, onhan siinä iso henkinen ero onko kysymyksen tarkoituksena irvailla vai iloita!

   • Rauhaa ja rakkautta! Aina voi kysyä, jos jokin askarruttaa. Minä voin aina jättää vastaamatta, jos aihe osuu liian henkilökohtaiselle alueelle.

 4. Oltiin miehen kanssa samaasa paikassa muutama vuosi sitten. Siellä ei oikeesti ollut juuri mitään mitä olisi pitänyt turistina koluta läpi! Pelkkää lomaa siis! Käytiinkin vain pari kertaa läheisessä Santa Marian kylässä, jossa oli yli- innokkaita kauppiaita. Kiva paikka siellä oli hiukan syrjässä, ilmeisesti ihan slummialueen reunalla, oleva kauppahalli. Siellä oli paikallisia kauppiaita enemmän ja löysin edullisesti kasan ihania paikallisen perheen tekemiä koruja. Hyvää kahvia ei meinattu hotellista löytää mistään. Pahaat kahvit sai iltabaareista. Ihanaa rentoa oleskelua teille!

  • Joo, iisisti saa tosiaan ottaa, ei pelkoa että tulisi paineita aktiivilomailla! Hotellin aula- ja rantabaarista saa onneksi kelvollista kahvia. Kiitos kaunis, terkkuja Suomeen x

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.