Suunta kohti kotia

Siitä tietää, että loma on tehnyt tehtävänsä, kun matkanloppumismasennuksen sijaan on kivaa tulla kotiin. Oli jo vähän ikävä Juno-koiraa ja omaa sänkyä, teki mieli tarttua taas asioihin. Alkaa olla vihdoin – uskaltaako sen sanoa edes ääneen – levännyt olo. Pursuilen intoa ja ideoita, joita on päästävä toteuttamaan, sillä ne eivät mahdu pitkään yhteen päähän. Enpä muista milloin olisi viimeksi ollut tälläinen fiilis, mutta nautitaan nyt siitä. Ja ruokitaan sitä jatkamalla tätä merkillisen ihanaa ilmiötä nimeltä vapaa-ajan viettäminen, tekee selvästi terää.

2017-01-19-stellaharasek-backhome-12017-01-19-stellaharasek-backhome-22017-01-19-stellaharasek-backhome-3

Kiitos Kap Verde, kohtelit meitä kauniisti. Kuvia on roppakaupalla, palailen niihin (ja moneen, moneen muuhun asiaan) pian. Toivottavasti viikkonne on ollut hyvä, mutta oli tai ei, valoa perjantaihinne – tulkoon siitä hyvä.

PHOTOS BY JARNO JUSSILA

13 thoughts on “Suunta kohti kotia

 1. Tulin eilen kotiin kuukauden lomalta Ausseista, samaistun täysin! Tosin samaan aikaan on hirveä ikävä ystävän luona vietettyä aikaa. Sinun lapsuuden kotimaasi oli ihana!

  • Oi, ihanaa että pääsit sinne kokonaiseksi kuukaudeksi lomailemaan, onnentyttö! Tsemppiä kotiinpaluuseen tottumiseen xxx

 2. Siis joko se kaksi viikkoa meni, mihin tämä aika oikein hujahtaa…..?! Ihanaa että olet saanut rentoutua kunnolla, siltä pohjalta on hyvä ponnistaa taas uusiin haasteisiin.

  Btw, olin eilen haistavinani ulkona KEVÄÄN! ♡ Olen aiheen suhteen vuodesta toiseen ärsyttävä hätähousu, mutta SILTI…….! :•)

  • No äläpä! Hahaha sinä optimisti, minä olen tässä asiassa pettynyt niin monta kertaa etten enää lähde heppoisin perustein ennustelemaan kevättä ;)

   • Niin olen minäkin. Ja sama pettymys tulee takuuvarmasti tänäkin vuonna. Mutta koska olen toivottoman kovapäinen kevätnarkki, jatkan toiveikasta nuuhkimistani ulkona. :•D Kyllä se sieltä vielä tulee!

 3. Kiitos, valoa myös sinun kotiintuloosi ja koko vuoteen, iloinen hymysi valaisee myös lukijan päivää :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.