Up all night to get lucky

Musiikkirintamalla kiinnostavat juuri nyt kaikenlaiset odottamattomat tulkinnat tutuista kappaleista – sellaiset, jotka tuntuvat vähän väärältä, mutta joita ei silti voi olla soittamatta. Kuten englantilaisen indiefolk-yhtyeen Daughterin hitaasti keinahteleva versio Daft Punkin hitistä, joka ajattelin ottaa pientä etumatkaa työpäivän jälkeen alkavaan viikonloppuun. Kolahtaako muihin?


DAUGHTER – GET LUCKY (DAFT PUNK COVER)

4 thoughts on “Up all night to get lucky

  1. Oi, olin unohtanut tän olemassaolon kokonaan! Kiitos muistutuksesta.

    Ja joo, odottamattomat coverit tutuista kappaleista on ihan parhaita! Tosin sitten taas sellaset klassikoista/huikeista one hit wondereista samplatyt tanssilattiabiisit on ihan uskomattoman kauheita. Inhonväristyksiä aiheuttaa edelleen se Would I lie to you?:sta tehty hirvitysversio… En tiennyt oisko pitänyt itkeä vai nauraa, kun sen kuuli.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.