Elokuuta odotellessa

Yllätin itseni juuri ilahtumasta uutisesta, että Lana Del Rey nousee elokuussa Flow Festivalin lavalle. Mielipiteeni Lanasta vaihtelee vähä väliä enkä nykymusiikin suosikkiartistejani kysyttäessä tulisi takuulla maininneeksi häntä, mutta niin ne kappaleet vaan näyttävät kiikkuvan Spotifyn soittolistoillani vuodesta toiseen. Jokin siinä menneiden vuosikymmenten loistoa kanavoivassa melankoliassa vetoaa, vaikka raukea huokailu alkaa pidempään kuunnellessa ottaa päähän. Elokuisen keikan kunniaksi ihan pieni Lana-kimara ja sen joukossa myös maistiaisia ja teaseria tulevalta Lust For Life -albumilta, joka ilmestyy tiettävästi pian.






LANA DEL REY

6 thoughts on “Elokuuta odotellessa

  1. Parhaat synttärilahjat saa, kun ostaa ne itse. Siispä kotiutin parin päivän lipun Flow:hun mm. Lanaa kuulemaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.