Walking in the night sky

Jos olet jo ehtinyt menettää hermosi melankolisiin musavinkkeihin, joita olen tiputellut tänne pitkin syksyä, saatat ilahtua tiedosta, että viikon biisivinkki on vihdoin jotain muuta! Australialaiset sisarukset Angus & Julia Stone julkaisivat syyskuussa uuden levyn nimeltä Snow. Ajankohtainen teema, mutta sinkkuna julkaistua nimikappaletta enemmän pidän kepeästä ja tarttuvasta kappaleesta Chateau: se on ollut yksi syksyn suosikkikappaleistani, sillä siitä ei vaan voi olla tulematta hyvälle tuulelle. Täältä lempeästi svengaavaa energiaa eetteriin, kas näin.


ANGUS & JULIA STONE – CHATEAU

6 thoughts on “Walking in the night sky

  1. Hei aaaah miten ihanaa, Stoneilta uusi levy, multa mennyt ihan ohi, kiitos. Ja sydän biisille. Tähän asti suosikkini ollut Draw Your Swords särkee sydämen joka kerta, välillä siis vähän iloakin :)

    • Ooh joo se onkin superkaunis (ja surullinen) kappale. Jee, mullekin tuli tämä uusi levy vähän viiveellä vastaan, ihanaa että ilahdutti! xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.