This love is blind, colorful and wild

Tänään levylautasella: pehmeästi keinuvaa indiepoppia Australiasta. Laulaja-lauluntekijä Dustin Tebbutt on ennenkin esiintynyt blogissa ennenkin ja tänään on taas hänen vuoronsa. Ensinnäkin hän on julkaissut pitkästä aikaa uutta ja toisekseen kaipaan juuri nyt musiikkia, joka on sopivan jouluista olematta kuitenkaan joulumusiikkia. Jotain tunnelmallista, jonka tahtiin voi lämmittää glögiä, puuhailla ja pussailla (ja järkätä kotia pikkuhiljaa valmistuvan remontin keskellä siihen kuntoon, että täällä on kivaa viettää joulua).

Love is blind on lohkaisu syksyllä julkaistulta Chasing Gold -EP:ltä, joka löytyy kokonaisuudessaan Spotifysta. Kappale on kaunis, mutta parasta on, että musavideossa on mukana hitunen huumoriakin. Voiko olla mitään ihanampaa kuin kahdenkymmenen tanssijan keskellä kiusallisesti hytkyvä indiepoppari? Ei ainakaan juuri nyt.


☊ DUSTIN TEBBUTT ~ LOVE IS BLIND

4 thoughts on “This love is blind, colorful and wild

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.