Mattimyöhäisen musavinkki

Taidan olla maailmankaikkeuden viimeinen ihminen, joka törmää tähän viime vuonna julkaistuun kappaleeseen, mutta ei voi mitään: sivistyksessäni on iso valkoinen aukko Taylor Swiftin kohdalla. Toki olen tiennyt hänen olemassaolostaan siitä saakka kun hänen nimensä alkoi pyöriä sinkkulistoilla ja lehtiotsikoissa, mutta en ole koskaan vaivautunut perehtymään hänen musiikkiinsa. Se ei vaan tuntunut relevantilta, kunnes törmäsin tähän Bon Iverin kanssa tehtyyn biisiin, olin seota ja tajusin, että ehkä siihen on syy, että puolet maailmasta on vouhottanut Swiftin Folklore-levystä, jolta tämäkin helmi löytyy. Onhan tämä melko mahtipontinen vyörytys, mutta miten syvälle juuri sellainen voikaan joskus osua.


☊ TAYLOR SWIFT FEAT. BON IVER ~ EXILE

1 thought on “Mattimyöhäisen musavinkki

  1. Kiitos tästä, Stella. <3
    exile osui syvälle, syvälle, syvälle haavoilla olevaan sieluun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.