Sunnuntain musavinkki ~ The Killers feat. Lindsey Buckingham

Kuka muistaa The Killersin? Ah 2000-luvun alkua ja tahmeita tanssilattioita! Olen jotenkin täysin unohtanut, että he ovat yhä olemassa, vaikka solisti onkin välillä tehnyt omaa soolouraa. Kiinnostuin, kun kuulin, että yhtye on yhdistänyt voimansa entisen Fleetwood Mac -kitaristi Lindsey Buckinghamin kanssa uudella Caution-sinkullaan tulevalta toukokuussa julkaistavalta albumilta. Kappale ei ollut pettymys, joskaan ei räjäyttänyt tajuntaakaan: yhtye kuulostaa ihan itseltään suuria stadionpop-soundejaan ja Brandon Flowersin hyväntuulistä kailotusta myöten, mitä nyt Buckinghamin soolo kappaleen lopussa tuo kokonaisuuteen aavistuksen uutta (vai pitäisikö sanoa vanhaa) vääntöä. Musiikkivideo on samalla esimaistiainen lyhytelokuvasta, jonka yhtye on tehnyt ohjaaja Sing Leen kanssa. Julkaistaan kuulemma pian Apple Musicissa.


☊ THE KILLERS ~ CAUTION

PS. Päivän poptrivia: The Killers sai aikoinaan nimensä New Orderin 2000-luvun alussa julkaistusta Crystal-musiikkivideosta, jossa soittaa fiktiivinen yhtye nimeltä The Killers – katsokaa vaikka logoa rumpalin bassorummussa. Ah, Crystal oli yksi lempikappaleistani kaksikymmentä vuotta sitten ja on kyllä edelleen todella kova, paranee vaan loppua kohden. Kannattaa kurkata video linkin takaa, jos kappale ei ole tuttu. Video oli siitä nerokas, että moni ikätoverini, jolle 80-luvun brittiläinen popskene ei ollut tuttu, luuli, että New Order oli joku cool uusi yhtye.

5 thoughts on “Sunnuntain musavinkki ~ The Killers feat. Lindsey Buckingham

    • AHAHAHA voi apua mikähän aivopieru mulle tuli? :D Kiitos, näinhän se on, korjattu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.