Make believe, it’s hyper real

Näin maanantain kunniaksi haluaisin muistuttaa, että jokainen meistä on vastuussa omasta onnestaan. Päivän ilouutinen on, että se on kaikkien ulottuvilla, sillä ratkaisin juuri onnen salaisuuden: sitä saa Vuorimiehenkadun Alkosta alle kolmella eurolla ja sitä kutsutaan kirsikkaolueksi. Onnellisuutta edistävä vaikutus on myös Lorden tovi sitten ilmestyneellä esikoisalbumilla, joten mikäs tässä alkuviikon alakuloa torjuessa, varpaat villasukissa ja kirsikkaolut kädessä.

Press play for pretty tunes from New Zealand! Singer-songwriter Lorde released her debut album Pure Heroine a few months ago.

15 thoughts on “Make believe, it’s hyper real

 1. Ja mulle se ainoa oikea on St Louis’n kirsikkaolut :)

  Stella, kirsikkaolutta saa hanasta myös Kallion Mustassa Kissassa, oi kyllä!

 2. kirsikkaolut… empä oo muistanut vuosiin. Se on se juoma, mitä juotiin pitkähiuksisen miehen kanssa kallion baareissa silloin joskus. Olin niin rakastanut siihen mieheen… mutta se suhde ei sitten kestänyt.
  Ehkä vuosien jälkeen, nyt kun olen taas vapaa. Ostan kirsikkaolutta ja laittaisko tuolle miehelle vaikka feispuuk-kaveripyynnön ;)

 3. Haloo Helsinki, täällä Bryssel! Mort Subite (eli äkkikuolema, mikä loistava nimi) Kriek se on se aito oikea. Täällä sen seitsemää sorttia joka paikassa hanassa. ;)

  • Nyt iski HIRVITTÄVÄ KATEUS. Lähetä vähän tännekin. Itsekästä pitää kaikki siellä.

 4. Kirsikkaolutta? Voi kyllä kiitos! Tai hetkinen…mikäli tarjolla olisi myös inkivääriolutta (ei mitään limuversiota) niin menisi valinta vaikeaksi.

 5. Uuh, kirsikkaolut on ikiaikojen lemppariolueni :) Belgestä saa hyvää versiota myös, jos joskus siihen raflaan eksyt.

  • OOH, kiitos vinkistä – nyt ainakin eksyn. Myös Kaislassa on superhyvä kirsikkaolut.

 6. Aaah the heaven in a small bottle ! Joensuun entinen Palaveri-niminen pubi aikoinaan tarjoili ihan hanatuotteenakin. Mutta lindemans’in ainut, jonka itse kelpuutan!

 7. Uh, iski välitön himo! Nyt vain on tyydyttävä glögiin, Alko meni jo kiinni.

  Onko sulle muuten kukaan vielä maininnut, että toi Previous-painike ei aina toimi? Ainakaan mun Android-puhelimesta Chromella se ei suostu koskaan pelittämään, en tiedä onko vika puhelimessa vai selaimessa. Käyttäjässä nyt ei ainakaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.