Minä tuon mukanani sateet

Pitkästä aikaa musiikkivinkki! En tiedä miten laulaja-lauluntekijä Antti Aution esikoislevy meni meiltä ohi pari vuotta sitten, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Jarno sen löysi ja sen jälkeen tämä biisi on soinut meillä toistolla. Rakastan tätä väkevää melankoliaa, joka samanaikaisesti osuu täydellisesti suomalaiseen indieperinteeseen ja onnistuu silti kuulostamaan omalta ja tuoreelta. Ylen sivuilta löytyy parin vuoden takainen haastattelu, joka valottaa Aution taustoja.


☊ ANTTI AUTIO ~ MINÄ TUON MUKANANI SATEET

Suvereeni kitarointi tuo mieleen toisen suomalaisen musiikintekijän, Antero Lingrenin ja loistavan Mother-kappaleen. Laitetaan näin vapaan assosioinnin merkeissä sekin tähän, ihan siltä varalta että on mennyt joltain ohi.


☊ ANTERO LINDGREN ~ MOTHER

2 thoughts on “Minä tuon mukanani sateet

  1. Minä olen laulanut tuota Antti Aution kappaletta unettomina aamuöinä satoja kertoja. Siitä tulee seesteinen olo.

  2. Oho:) oli oikeesti todella virkistävää kuulla tätä. Laitoin jakoon muille ulkosuomalaisille kanssa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.