Love is a burning thing

Levylautasella tänään: kappale, joka sopii sunnuntaihin niin hyvin, ettei sitä voi olla jakamatta. Joka kerta kun soitan Phosphorescentin muutaman vuoden takaista biisiä, joku huutaa MIKÄ TÄÄ ON. Tämä on myös kappale, joka muistetaan taloudessamme yhdestä niistä lukuisista ulkopuolisia hämmentävistä keskusteluista, jotka olen käynyt Mikon kanssa. Mikko kysyi kerran täysin tyhjästä: Mikä se yksi biisi olikaan? Se josta tykkään? Mikko tykkää noin 478 562 biisistä, mutta jollain kumman onnenkantamoisella osuin kerrasta oikeaan, kun vastasin, että oli varmaan Song For Zula.


☊ PHOSPHORESCENT – SONG FOR ZULA

8 thoughts on “Love is a burning thing

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.