Levysuositus lauantaiaamuun: Low

Musiikillisesta minimalismistaan tunnettu amerikkalainen dream pop -yhtye Low on julkaissut eilen uuden levyn! 90-luvulla perustetun yhtyeen hidastempoinen ja hypnoottinen musa ei ole ehkä kaikille, mutta ne, jotka pitävät siitä, tuntuvat johdonmukaisesti rakastavan sitä intohimoisesti. Poppoo on onnistunut kyllä pysymään ajankohtaisena ja relevanttina, vaikka takana alkaa olla nykymittareilla kunnioitettavan pitkä ura. Uusi single Dancing & Blood unenomaisine videoineen puhuttelee varsinkin David Lynchin ystäviä – myös minua, se on soinut koko aamun ja pitänyt minut ihanasti unen ja valveen välisessä hämärässä. Uusi pitkäsoitto kantaa nimeä Double Negative ja löytyy kokonaisuudessaan Spotifysta.


☊ LOW – DANCING AND BLOOD

4 thoughts on “Levysuositus lauantaiaamuun: Low

  1. Ei liity postaukseen, mutta pakko avautua hämmentävästä kokemuksesta ihmiselle joka kärsii samoista pakko-oireista (samaa biisiä repeatilla loputtomasti). Jäin koukkuun Tokio Hoteliin. Kaikki lähti entisen ihastuksen linkittämästä Billyn biisistä Not over you, josta tilanne eteni biisiin Stop Babe Dream, what if ja Run run run jne. Tämä alkaa jo haitata normaalia elämää. (En ole koskaan aiemmin välittänyt koko bändistä ja olen jopa luullut että laulaja on nainen). En tiedä osuuko tämä muilla yli 30 v. perheenäideillä hermoon, mutta itsellä kolahti.

    • HAHA! Ymmärrän. Eipä sitä ikinä etukäteen tiedä mikä iskee ja miksi. Nauti luupista niin kauan kuin sitä kestää!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.