Elektroa Brooklynin undergroundista

Musiikkivinkki viikonloppuun! Instagramini inbox räjähti, kun tämä biisi soi videoklippien taustalla, joten tämä lienee jakamisen arvoinen. Bob Moses ei nimestään huolimatta ole värisevä-ääninen profeetallinen poptähti, vaan newyorkilainen duo, joka tekee indierokilla, 80-luvun popilla ja deep housella maustettua, todella tanssittavaa elektroa.

Tom Howie ja Jimmy Vallance ovat alunperin koulukavereita Kanadasta, mutta tapasivat uudelleen muutettuaan molemmat omia aikojaan New Yorkiin. Kumpikin oli touhunut musiikkimaailmassa, Howie rockin ja Vallance trancen parissa, ja niinpä he päättivät kokeilla mitä tapahtuu kun näin erilaiset taustat yhdistetään samaan kokoonpanoon. No, näköjään taikaa. Eivätkä he tietenkään notku enää missään undergroundissa, vaan kiertävät maailman suurimipia festareita ja voittavat Grammyja. Duon livemaine on kiirinyt heidän edelleen, toivottavasti osun joskus jonnekin heidän keikalleen.

Enough to Believe -kappaleen video on unenomaisen kaunis, mutta pääasiallinen syy juuri tämän videon jakamiseen on silti musiikki. Voisin kuunnella kappaleen viimeistä minuuttia tuntikausia ja huojua transsissa jonkun klubin tanssilattialla. Mutta veikkaan, että oikeilla klubeilla ei suostuta luuppaamaan tuntikaupalla minun pakkomielteitäni, joten huojun kotona ja kuvittelen ympärilleni yön täynnä neonvaloja.

PS. Yllättävää kyllä, kiitos tästä musiikkilöydöstä kuuluu Jarnolle, joka on yleensä huomattavasti vähemmän innostunut elektrovetoisesta musiikista kuin minä. Hän luuppaa Bob Mosesin biisiä Tearing me up ja minä luuppaan tätä ja olemme kumpikin onnellisia.

4 thoughts on “Elektroa Brooklynin undergroundista

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.