The same songs with the same old rhymes

Olemme kuunnelleet viime aikoina The Nationalin ja The War On Drugsin uusia levyjä niin paljon, että vastapainoksi alkaa jo nyt kahdeksan viikon toistohulluuden jälkeen kaivata jotain hiukan kevyempää. Lontoolainen syntikkapopduo Oh Wonder on julkaissut vastikään uuden albumin jolta löytyy montakin helmeä, mutta mutta valitsin tähän tämän debyytillä julkaistun vanhan kappaleen rehellisesti sanottuna tuon kauniin musiikkivideon takia. Ei se väärin ole. Pian alkavalla Australian matkalla on tarkoitus viettää tunti jos toinenkin tien päällä, toivottavasti meidän reissu sujuu paremmin kuin videon pariskunnalla!


OH WONDER – DRIVE

2 thoughts on “The same songs with the same old rhymes

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.