Täydellistä kesämusiikkia ~ Hannah Georgas

Seuraa kesäpäivän viettoon kelvollinen musiikkisuositus! Kanadalainen laulaja-lauluntekijä Hannah Georgas on julkaissut uuden singlen, joka hyrisee ja sykkii. Tuntuu vähän samalta kuin alamäki pyörän selässä ilman käsiä – sydän takoo, korvissa kohisee ja naurattaa. Uusi albumi on työn alla ja julkaistaan syyskuussa, sitä odotellessa ehtii hyvin tutustua aiempiin levyihin, jotka ovat ainakin minulta menneet täysin ohi. Spotifysta löytyy uuden sinkun kylkiäisinä myös pari muuta uutta biisiä, Same mistakes ja That emotion.


☊ HANNAH GEORGAS ~ DREAMS

6 thoughts on “Täydellistä kesämusiikkia ~ Hannah Georgas

  1. Kiitos tästä, Stella! Sun musiikkivinkit avaa aina tosi paljon uusia ulottuvuuksia. Ihanaa kesää teille sinne pohjoiseen!

  2. Suosittelen tsekkaamaan ruotsalaisen Alice Bomanin jos ei ole jo tuttu! Hänen (super)melankolisessa musiikissaan on jotain samaa kuin parissa viimeisimmässä mainitsemassasi artistissa. Hänen biisinsä ovat ihanan surullisen minimalistisia, ja joidenkin remixit aivan toisella levelillä.

    • Hei Alice onkin tuttu, olen joskus hänenkin biisejä nostanut täällä! Kiitos muistutuksesta. Nuo remixit täytyykin tsekata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.